Lifestyle

Richard Gere παιδί: Έγινε ξανά πατέρας στα 70 του

Richard Gere παιδί: Έγινε ξανά πατέρας στα 70 του
Richard Gere παιδί: Ο γνωστός ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας στα 70 του.

Richard Gere παιδί: Παρά τα 70 του χρόνια ο γνωστός ηθοποιός παραμένει ένας γοητευτικός άντρας. Τις τελευταίες ώρες ο Richard Gere ζει την απόλυτη ευτυχία καθώς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Μητέρα του παιδιού είναι η 37χρονη σύντροφος του Alejandra Silva. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδί μαζί. Μάλιστα δεν πάει ένας χρόνος που κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, τον Alexander.

Ο ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Carey Lowell, ενώ και η 37χρονη Silva έχει επίσης έναν 7χρονο γιο από τον πρώτο της γάμο.  Οι πρώτες φήμες για την εγκυμοσύνη της είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβρη αλλά ποτέ κανείς από τους δυο δεν επιβεβαίωσε την εγκυρότητά τους.

Ο γάμος και η ευτυχία

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018 και εγκαταστάθηκαν σε ράντσο στη Νέα Υόρκη. Την ίδια χρονιά ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Τότε ο Gere είχε δηλώσει ότι δεν είναι καθόλου αγχωμένος που θα γίνει πατέρας σε μεγάλη ηλικία ενώ επιθυμία του ήταν να είναι και ενεργός μπαμπάς.

Ο Richard Gere ξεκίνησε την υποκριτική τη δεκαετία του ’70, παίζοντας ένα β’ ρόλο στην ταινία Αναζητώντας τον Kύριο Γκούντμπαρ (Looking for Mr. Goodbar, 1977) και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Μέρες Ευτυχίας (Days of Heaven, 1978). Ήρθε στο προσκήνιο το 1980 με το ρόλο του στην ταινία Επάγγελμα: Ζιγκολό (American Gigolo) που τον καθίερωσε ως πρωταγωνιστή. Συνέχισε την καριέρα του πρωταγωνιστώντας σε πολλές επιτυχημένες ταινίες όπως Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν (An Officer and a Gentleman, 1982), Pretty Woman (1990) και Σικάγο (Chicago, 2002) για την οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα α’ ανδρικού ρόλου καθώς και Screen Actors Guild Award συνολικής ερμηνείας από καστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments