Ελλάδα

Πορεία συνταξιούχων στο υπουργείο Οικονομικών (pics)

Πορεία συνταξιούχων στο υπουργείο Οικονομικών (pics)
Διαμαρτυρία συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν το πρωί της Τετάρτης συνταξιούχοι.

Με κεντρικό σύνθημα «Με τον αγώνα μας να μην τους επιτρέψουμε τον επανυπολογισμό και το κόψιμο των συντάξεών μας και τη μείωση του αφορόλογητου» συγκεντρώνονται στο σημείο και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή, όπου θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, ενώ θα καταθέσουν ψήφισμα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Στη σημερινή κινητοποίηση, όπως και στις άλλες συγκεντρώσεις που έχουν ανακοινώσει για την Αττική οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις για τις επόμενες βδομάδες, συμμετέχει επίσης ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών και περιχώρων.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα κινητοποιήσεων στην Αττική θα συνεχιστεί όλο το επόμενο διάστημα, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιούνται την ίδια περίοδο από τα συνταξιουχικά σωματεία σε όλη τη χώρα.

Κινητοποίηση συνταξιούχων θα γίνει επίσης σήμερα Τετάρτη και στις Σέρρες, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δυνατότητα τροποποιητικών δηλώσεων χωρίς πρόστιμα και τόκους από τους συνταξιούχους για τα αναδρομικάΕλεγκτικό Συνέδριο: «Έκρυβαν» τα αναδρομικά των συνταξιούχων εδώ και έναν χρόνοΝέο " ψαλίδι" στις συντάξεις – Ποιους αφοράΠαρατείνεται η προθεσμία υποβολής συμπληρωματικής αίτησης συνταξιοδότησης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments