Ελλάδα

Δολοφονία 57χρονου αστυνομικού – Τα πιθανά κίνητρα

Δολοφονία 57χρονου αστυνομικού – Τα πιθανά κίνητρα
Το θύμα ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει σε 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, τον οποίο πυροβόλησαν αλλεπάλληλες φορές, έξω από ταβέρνα. 

Το περιστατικό συνέβη στις 2:20 τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς. 

Ο 57χρονος, αιμόφυρτος, έτρεξε στο εσωτερικό της ταβέρνας, όπου λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το θύμα είχε υπηρετήσει σε υπηρεσίες όπως η Δίωξη Ναρκωτικών και τα ΕΚΑΜ και γίνεται έρευνα για το παρελθόν του. Πιθανότατα πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με την αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα των δραστών.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο δράστης είχε στήσει ενέδρα θανάτου στον πρώην αστυνομικό, στο πάρκινγκ της ταβέρνας στην Παλλήνη, όπου λίγο πριν έτρωγε με φίλους του. Ο αστυνομικός  πυροβολήθηκε τουλάχιστον πέντε φορές με πιστόλι. Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Στην ταβέρνα χτες το βράδυ ήταν με φίλους του, οι οποίοι έφυγαν προς άλλη κατεύθυνση, ενώ ο ίδιος πήγαινε στο πάρκινγκ του καταστήματος, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητο του. Εκεί δέχτηκε την επίθεση από τον άγνωστο που τον περίμενε, τον πυροβόλησε και εξαφανίστηκε.

Ο 57χρονος δέχτηκε τις σφαίρες στο σώμα και κατάφερε να γυρίσει στο κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια, αλλά μόλις μπήκε μέσα έπεσε νεκρός. Στον τόπο της δολοφονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από πιστόλι. Το σημείο που έγινε το έγκλημα  είναι σκοτεινό και δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής.

Οι έρευνες της αστυνομίας

Πιθανότατα πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με την αστυνομία να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα των δραστών. Αναζητούνται κάμερες στην περιοχή που τυχόν έχουν καταγράψει κάτι πριν ή μετά τη δολοφονία, ενώ λαμβάνονται οι σχετικές καταθέσεις από εργαζόμενους και θαμώνες της ταβέρνας.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ερευνούν τη ζωή και τις δραστηριότητες του 57χρονου, για να διαπιστώσουν τι οδήγησε  στη δολοφονία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σέρρες: Συνελήφθη πρόσφυγας επειδή βίαζε την κόρη του

Αττική: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments