Ελλάδα

Σωρεία συλλήψεων στη Μυτιλήνη μετά τα άγρια επεισόδια

Σωρεία συλλήψεων στη Μυτιλήνη μετά τα άγρια επεισόδια
Μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στη Μυτιλήνη κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, η αστυνομία προχώρησε σε πολλές συλλήψεις. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Σε μεγάλο αριθμό συλλήψεων, για τα δεδομένα της Μυτιλήνης, στα πλαίσια του αυτοφώρου και ταυτοποιήσεις αρκετών άλλων που αναζητούνται για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, προέβη η Αστυνομία.

Κατηγορούνται κατά περίπτωση για στάση, διατάραξη κοινής ειρήνης, διακεκριμένες φθορές, εξύβριση και απόπειρες σωματικής βλάβης.

Αργά το απόγευμα σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση του το Συντονιστικό Όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου που διοργάνωσε τη χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση, τη διαδήλωση και την πορεία στη Μυτιλήνη, με ανακοίνωση του «καταδικάζει απερίφραστα τα όσα συνέβησαν μετά από την πορεία, και ιδιαίτερα σε δημοσιογράφους που εργάζονταν για την ενημέρωση της κοινής γνώμης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοβαρά επεισόδια στη Λέσβο – Συγκρούσεις κατοίκων με τα ΜΑΤ (pics&vid)Ένταση στη Μυτιλήνη – Στους δρόμους όλο το νησί κατά του Τσίπρα (pics)Οι διάλογοι του Τσίπρα με κατοίκους στη Λήμνο – Ποιος του είπε να μην κολώσει (pics)Τσίπρας για Τουρκία: "Πρώτο καθήκον μας η ασφάλεια και η διαφύλαξη της εδαφικής μας ακεραιότητας"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments