Αθλητισμός

Η πρώτη… νίκη του Νταμπίζα – Αυτό ενθουσίασε τους παίκτες

Η πρώτη… νίκη του Νταμπίζα – Αυτό ενθουσίασε τους παίκτες
Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τους "κέρδισε" με το καλημέρα.

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι άνθρωπος που ποτέ του δεν έλεγε μεγάλα λόγια. Χαμηλών τόνων παιδί, που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα το τι θα πουν οι άλλοι για εκείνον. Είτε αυτό είναι θετικό, είτε αρνητικό. 

Ο "Ντάμπι" είχε την πρώτη του ανεπίσημη παρουσία στο Κορωπί για να μιλήσει στους παίκτες. Και τους "κέρδισε" με το καλημέρα. Με δύο λόγια κατάφερε να τους πάρει με το μέρος του, σε αντίθεση με τον Κωνσταντίνου που το τελευταίο διάστημα δημιουργούσε μόνο… εχθρότητες. 

"Εδώ θα λέμε λίγα. Δεν με νοιάζει τι γινόταν χθες. Θα λέμε λίγα αλλά θα γίνονται", ήταν η ατάκα που… ενθουσίασε τους ποδοσφαιριστές. Είδαν έναν άνθρωπο ο οποίος δεν πήγε να τους πουλήσει… φούμαρα. Ούτε να υποσχεθεί πράγματα. Ούτε αύριο τα λεφτά, ούτε η ομάδα δεν θα πέσει, ούτε να είστε ήσυχοι, ούτε τίποτα. 

Κι αυτό είναι η πρώτη νίκη του Νίκου Νταμπίζα που πρέπει να πάρει μαζί του τους παίκτες στον… αγώνα που έχει να δώσει. Και για να το κάνει αυτό θα πρέπει φυσικά να έχει τη στήριξη της διοίκησης. Διαφορετικά θα "καεί" κι αυτός δίχως λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Athens Alive" με μορφή… χιονοστιβάδας – Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος, δεν… ακούγεται ο Παϊρότζ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments