Αθλητισμός

ΟΦΗ: Στα 10 ευρώ τα εισιτήρια εντός έδρας

ΟΦΗ: Στα 10 ευρώ τα εισιτήρια εντός έδρας
Στα 10 ευρώ ανέρχεται η τιμή των εισιτηρίων εντός έδρας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΗ. Η εφαρμογή θα ισχύσει από την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό.

​Ανακοίνωση μέσω της οποίας, γνωστοποιεί ότι η γενική είσοδος για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, έχει οριστεί στα 10 ευρώ, εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΗ.

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται γνωστό ότι θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, καθώς επίσης και οι θέσεις των κατόχων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας, ότι στο παιχνίδι ΟΦΗ-Αχαρναικός που θα γίνει την Τετάρτη (14/9, 4 μ.μ.) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, θα ισχύσει η γενική είσοδος των 10 ευρώ για όλες τις θύρες, που είχε ανακοινωθεί και τις προηγούμενες ημέρες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους κατόχους των φετινών εισιτηρίων διαρκείας.Για όσους θέλουν να πάρουν εισιτήριο διαρκείας ή να ανανεώσουν αυτό που είχαν στην περσινή αγωνιστική περίοδο, θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο, μέχρι τις 3μμ, καθώς μετά θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα και θα υπάρξει καθυστέρηση.Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα 1, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη θύρα 8.Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τις θύρες 2,3,7 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 7».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments