Lifestyle

O Ματ λε Μπλανκ θέλει να δει γυμνή την “Καλίσι”

O Ματ λε Μπλανκ θέλει να δει γυμνή την “Καλίσι”
Τα βραβεία Emmy αποτέλεσαν το γεγονός της εβδομάδας μαζί με τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και τις δηλώσεις των επωνύμων.

Τα βραβεία Emmy αποτέλεσαν το γεγονός της εβδομάδας μαζί με τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και τις δηλώσεις των επωνύμων. Μεταξύ αυτών και η ατάκα του Ματ Λε Μπλάνκ, γνωστός και ως Τζόι Τριμπιάνι από τη σειρά “Φιλαράκια”, ο οποίος έκανε κάποιες δηλώσεις μπροστά στην κάμερα πριν μπει στην αίθουσα να παρακολουθήσει τα βραβεία. 

Ο ηθοποιός λοιπόν ρωτήθηκε εάν έχει δει ποτέ του το Game Of Thrones. Ο παρουσιαστής του Top Gear, πλέον, απάντησε πολύ ειλικρινά: «Είδα τον πρώτο κύκλο, αλλά μετά με κούρασε». Στη συνέχεια των δηλώσεών του, που αφορούσαν γενικά στα social media, είδε την Εμίλια Κλαρκ (την γνωστή Καλίσι από το Game of Thrones), να περνάει και σχολίασε στην κάμερα: «Τώρα όμως που μαθαίνω ότι αυτή παίζει γυμνή, ίσως και να αρχίσω ξανά να βλέπω την σειρά»! Θα μπορούσε να είναι μια κλασική ατάκα του Τζόι στα “Φιλαράκια”, ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για σεξισμό!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments