Οικονομία

ΟΠΑΠ: Δημοπρασία 23 ίππων

ΟΠΑΠ: Δημοπρασία 23 ίππων
Η διαδικασία θα γίνει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, στο Μαρκόπουλο, στις 7 το απόγευμα, από τις Ιπποδρομίες ΑΕ του ομίλου ΟΠΑΠ.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία 23 ίππων στο Μαρκόπουλο, στις 7 το απόγευμα, από τις Ιπποδρομίες ΑΕ του ομίλου ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όπως και στην επιτυχημένη δημοπρασία του Δεκεμβρίου 2015, «έτσι και τώρα, η εταιρεία, με στόχο την αύξηση του ιππικού πληθυσμού και την αναζωογόνηση του ανταγωνισμού στις κούρσες, απέκτησε από το εξωτερικό τους καθαρόαιμους ίππους τους οποίους θα διαθέσει με δημοπρασία στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο

Τις τελευταίες ημέρες, οι εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο είναι πόλος έλξης για δεκάδες παλαιούς, αλλά και νέους υποψήφιους ιδιοκτήτες, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα άλογο ιπποδρομιών. Με το πλούσιο πληροφοριακό υλικό που τους έδωσε η Ιπποδρομίες ΑΕ, πολλοί επισκέφθηκαν το προηγούμενο Σάββατο τις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο, ώστε να δουν από κοντά την παρουσίαση των καθαρόαιμων και να προετοιμασθούν για τη μεγάλη ημέρα της δημοπρασίας. Θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να τα δουν από κοντά, για δεύτερη φορά, το ερχόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, σε αντίστοιχη ειδική παρουσίαση, στις 10:30 το πρωί, στους ανατολικούς στάβλους Α37 & Α38».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments