Lifestyle

Το σχόλιο της Άνιστον για τον χωρισμό Τζολί – Πιτ

Το σχόλιο της Άνιστον για τον χωρισμό Τζολί – Πιτ
Αμερικανικά ταμπλόιντς θέλουν την ηθοποιό απόλυτα ικανοποιημένη με το διαζύγιο!

Στο κάρμα αποδίδει η Τζένιφερ Άνιστον τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly. 

Ειδικότερα, στο άρθρο η Άνιστον φέρεται απόλυτα ικανοποιημένη από την κατάληξη του γάμου του Πιτ με την Τζολί οι οποίοι ήταν μαζί από το 2004 και μάλιστα η σχέση τους ξεκίνησε κρυφά, ενώ ο Μπραντ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Άνιστον. 

«Αυτό είναι το κάρμα για σένα», φέρεται να είπε η Άνιστον σε άτομα από το φιλικό της περιβάλλον, αναφερόμενη στην γυναίκα που διέλυσε τον γάμο της πριν από 12 χρόνια.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της New York Post αναφέρει ότι άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Άνιστον δήλωσε πως «Η Τζένιφερ πάντα γνώριζε ότι αυτή η ημέρα θα ερχόταν. Όλοι στον στενό κύκλο της Τζένιφερ θεωρούν ότι η Αντζελίνα χειραγωγεί σε υπερβολικό βαθμό τους άλλους».

Εκείνο το οποίο η Τζένιφερ Άνιστον δεν ήταν σε θέση να προβλέψει, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιεύμα, ήταν ο τρόπος με τον οποίο χώρισαν. «Είμασταν όλοι πεπεισμένοι ότι η σχέση τους θα τελειώνε επειδή η Αντζελίνα θα άφηνε τον Μπραντ για καποιον άλλον», αναφέρει η ίδια πηγή.

Σε ό,τι αφορά στα συναισθήματά της για τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, που την εγκατέλειψε όταν γνώρισε την Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας «Ο κος και η κα Σμιθ» το 2005, το άτομο από το φιλικό της περιβάλλον αποκαλύπτει: «Η Τζεν ακόμα νοιάζεται για τον Μπραντ και εύχεται να είναι καλά. Αλλά τώρα έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και είναι πραγματικά ευτυχισμένη με τον Τζάστιν Θερού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments