Lifestyle

Άνιστον: Η εκδίκηση, η απιστία και η ειρωνία του Τύπου

Άνιστον: Η εκδίκηση, η  απιστία και η ειρωνία του Τύπου
Η ιστορία... επαναλαμβάνεται. Ο Μπραντ άφησε την Τζένιφερ, όταν "θαμπώθηκε" από την ομορφιά της Άντζι στην ταινία "Mr & Mrs Smith". Τώρα, ο σέξι Πιτ πίνει και μεθάει, υπό την επιρροή της όμορφης Κοτιγιάρ... Τελικά τί συμβαίνει με το διαζύγιο των Brandgelina;

Λένε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο, που τρώγεται κρύο. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την είδηση-βόμβα του διαζυγίου Τζολί – Πιτ που μονοπωλεί από χθες το ενδιαφέρον των ταμπλόιντς σε όλο τον κόσμο, φαίνεται πως η Τζένιφερ Άνιστον απολαμβάνει πλέον ένα… δροσερό πιάτο!

Μάλιστα, η Άνιστον φέρεται να δήλωσε σε άτομα του στενού της περιβάλλοντος “That’s karma for you” δηλαδή “αυτό είναι κάρμα για σένα” απευθυνόμενη προφανώς νοερά στην Τζολί, η οποία το 2004 προκάλεσε τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ. Να υπενθυμίσουμε ότι Άνιστον και Πιτ υπήρξαν παντρεμένοι από το 2000. Επομένως, αυτό που συνέβη σε εκείνη πριν από περίπου 12 χρόνια, συνέβη τώρα στην Τζολί. 

Εάν υποθέσουμε ότι οι φήμες που θέλουν την Μαριόν Κοτιγιάρ να είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους τότε μιλάμε για την απόλυτη επανάληψη της ιστορίας, καθώς ο Πιτ ξεκίνησε την σχέση του με την Τζολί κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Mr and Mrs Smith”, όντας ακόμη παντρεμένος με την Άνιστον. Τώρα, οι φήμες θέλουν τον Πιτ να διατηρεί εδώ και καιρό – ο Τύπος αναφέρει 2 χρόνια – σχέση με την Μαριόν Κοτιγιάρ, σχέση που ξεκίνησε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “World War II”, όπου συμπρωταγωνιστούσαν. 

Επίσης, δημοσιεύματα θέλουν την Άνιστον να έχει δηλώσει ότι ήξερε πολύ καλά πως αυτή θα ήταν η κατάληξη του ζεύγους Τζολί – Πιτ, απλά δεν μπορούσε να ξέρει πότε θα γίνει. Ίσως η Άνιστον είχε διακρίνει μια… τάση του Πιτ προς τις συμπρωταγωνίστριές του και απλά το περίμενε να ξανασυμβεί. Άλλωστε ο Πιτ είχε σχέση και με την Γκουΐνεθ Πάλτρου, από όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία “Seven”. 

Στο μεταξύ, τα ταμπλόιντς υποστηρίζουν ότι η Άνιστον έχει χωρίσει με τον Θερού, πράγμα το οποίο έσπευσαν να διαψεύσουν άτομα από το στενό της περιβάλλον λέγοντας πως δεν θα είναι η Άνιστον το επόμενο διαζύγιο του Χόλιγουντ και πως οι φήμες ότι έπιασε τον Τζάστιν να την απατά με την πρώην σύντροφό του Χάιντι Μπίβενς, είναι εντελώς αναληθείς. 

Σε κάθε περίπτωση είναι αστείο το γεγονός ότι η Άνιστον φαίνεται να γίνεται πάντα το θύμα σε ό,τι αφορά στο ζεύγος Πιτ – Τζολί. Μάλιστα το περιοδικό In Touch πρωτοδημοσίευσε την είδηση ότι έχει χωρίσει από τον Θερού, αναφέρει χαρακτηριστικά: Πρώτα ο Μπραντ, τώρα ο Τζάστιν. Η καημένη η Τζεν φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει την ευτυχία. 

Ίσως όταν αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος του διαζυγίου Τζολί – Πιτ, κάποια πράγματα μπουν στη θέση τους…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments