Κόσμος

Τραγωδία σε hot spot στη Γερμανία

Τραγωδία σε hot spot στη Γερμανία
Νεκρός έπεσε ένας 29χρονος Ιρακινός.

Νεκρός από πυρά αστυνομικών έπεσε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη ένας 29χρονος Ιρακινός που είχε ζητήσει άσυλο στη Γερμανία.

Η αστυνομία αρχικά κλήθηκε περί τις 18:30 στην εστία φιλοξενίας των προσφύγων, στο κέντρο του Βερολίνου, προκειμένου να συλλάβει έναν 27χρονο πρόσφυγα τον οποίο βαρύνουν υποψίες πως κακοποίησε σεξουαλικά το βράδυ της Τρίτης σε κοντινό πάρκο μια εξάχρονη προσφυγοπούλα που ζει στην ίδια εστία, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τη στιγμή που ο ύποπτος, στον οποίο είχαν περαστεί χειροπέδες, μεταφερόταν στο αυτοκίνητο των αστυνομικών, ένας άλλος πρόσφυγας βγήκε από την εστία των προσφύγων κραδαίνοντας ένα μαχαίρι και κινήθηκε εναντίον του υπόπτου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο Ιρακινός, πιθανόν ο πατέρας του μικρού κοριτσιού, κραύγασε “δεν θα φύγεις ζωντανός μετά από αυτό!”, μετέδωσε το Γερμανικό Πρακτορείο (dpa).

Αγνόησε τις επανειλημμένες εκκλήσεις που του έγιναν να σταματήσει, και συνεπεία αυτού πολλοί αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του, εξήγησαν σε ανακοινώσεις τους η εισαγγελία αλλά και η αστυνομία.

Βαριά τραυματισμένος, ο 29χρονος Ιρακινός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του, κατά τις ίδιες πηγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments