Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο υπουργείο, του είχε προτείνει να κάνουν επισκέψεις σε σχολεία μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, για να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα, στο πλαίσιο της καταπολέμησης της βίας.
Ο Διαμαντίδης συμφώνησε με την πρόταση του Σταύρου Κοντονή, θετικά απάντησε και ο Σπανούλης κι έτσι ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, μαζί με τον αρχηγό του Ολυμπιακού θα επισκεφθούν την Δευτέρα (3/10) το 2ο Δημοτικό σχολείο Βριλησσίων όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ:
«Οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης θα επισκεφτούν τη Δευτέρα στις 10:30 π.μ το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων, στο πλαίσιο της τρίτης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και κατόπιν της πρωτοβουλίας που έλαβε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής, να ενώσει τους δύο κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές σε κοινή δράση, με στόχο να προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθαι».
Πηγή : sdna.gr
