Lifestyle

Σοκ από το σκάνδαλο που εμπλέκουν την Μίλα Κούνις

Σοκ από το σκάνδαλο που εμπλέκουν την Μίλα Κούνις
Έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο με πώληση κλεμμένων κοσμημάτων και διακίνηση απαγορευμένων ουσιών;

Μία είδηση που θα ταράξει τον κόσμο της σόουμπιζ δημοσίευσε η γνωστή ιστοσελίδα RadarOnline, στην οποία η Μίλα Κούνις, κατηγορείται πως έχει εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο με πώληση κλεμμένων κοσμημάτων και διακίνηση απαγορευμένων ουσιών.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, έπειτα από έρευνα τεσσάρων μηνών η RadarOnline αποκάλυψε, πως η εγκυμονούσα ηθοποιός είχε γίνει πρεσβευτής της εταιρείας Gemfields, μια βρετανική εταιρεία με συνδέσμους σε μια εξορυκτική επιχείρηση που φέρεται ότι ανήκει στο κολομβιανό συνδικάτο διακίνησης απαγορευμένων ουσιών El Dorado.

«Το El Dorado είναι ένα από τα μεγαλύτερα cartel διακίνησης ουσιών παγκοσμίως και θεωρείται, πως είναι υπεύθυνο για τη μισή και βάλε ποσότητα ουσιών που διακινούνται στους δρόμους της Αμερικής», ανέφερε μία πηγή.

Η 33χρονη ηθοποιός υπέγραψε το 2013 ως επίσημη πρεσβευτής της εταιρείας Gemfields, που θεωρείται ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο σπάνιων χρωματιστών πολύτιμων λίθων.

Ως εκ τούτου, και όπως όλα δείχνουν όλα συνέβησαν εν αγνοία της ηθοποιού. Αν και άτομα από το κοντινό της περιβάλλον αρνήθηκαν τη συμμετοχή της σε αυτή την εταιρεία, εκείνη τα διέψευσε, δείχνοντας πολλά από τα κοσμήματα που χρησιμοποιήθηκαν σε μία ταινία μικρού μήκους το 2015.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments