Lifestyle

Η επιστροφή της Κιμ Καρντάσιαν στα social media

Η επιστροφή της Κιμ Καρντάσιαν στα social media

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το ποστ που έκανε μεγάλη εντύπωση!

Από τις αρχές Οκτωβρίου που η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας στην σουίτα της στο Παρίσι, παρέμενε εξαφανισμένη από τα social media. Μάλιστα, τα προφίλ της είχαν αναλάβει να χειρίζονται η εκπρόσωπος Τύπου της καθώς και μέλη της οικογένειάς της προκειμένου η σταρ να έχει χρόνο να ηρεμήσει και να ξεπεράσει το σοκ της. 

Τα δημοσιεύματα ήθελαν την τηλεπερσόνα να κατηγορεί τον εαυτό της για την ληστεία λόγω της υπερβολικής προβολής του πλούτου της στα social media κι ότι πλέον έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια εντελώς άλλη τακτική. 

Κι αυτό μάλλον έγινε ήδη καθώς η Κιμ άρχισε να επιστρέφει στα social media και αρχικά δημοσίευσε μία σειρά από νέα Kimojis τα οποία τη δείχνουν με δεμένα χέρια, να κλαίει, έμπνευση φυσικά από την πρόσφατη περιπέτειά της. 

Αυτό ωστόσο που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν παρακάτω quote που πόσταρε:

sorry kimoji