Αθλητισμός

Μπαμ 5 εκ. ευρώ τον Γενάρη από Ιβάν Σαββίδη – Κλέβει πιτσιρικά από τον Ολυμπιακό;

Μπαμ 5 εκ. ευρώ τον Γενάρη από Ιβάν Σαββίδη – Κλέβει πιτσιρικά από τον Ολυμπιακό;
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ξηλωθεί τον Γενάρη, με ποσό που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 5 εκ. ευρώ - Διαβάστε για ποιον ποδοσφαιριστή πρόκειται!

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη περίοδος, αρχές Νοέμβρη δηλαδή, δεν προσφέρεται για πολλές μεταγραφικές συζητήσεις.

Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη θεματολογία πάντοτε παρουσιάζει ενδιαφέρον και, φυσικά, σας αποκαλύπτουμε το σενάριο που κυκλοφορεί στην πιάτσα και θέλει τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για ένα γερό… μπαμ τον προσεχή Γενάρη.

Γιατί όπως διαβάζουμε σήμερα στο Goal και τη στήλη του Ευάγγελου Μίχου, ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος να δώσει μέχρι και 5 εκ. ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα του.

Σε ποιες θέσεις, αν θα πάρει δηλαδή σέντερ φορ και εξτρέμ ή μεσοεπιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα κ.λπ., είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Μίχελ σε συνεργασία με τον Ίβιτς.

Αλλά είναι δεδομένο ότι ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου σκοπεύει να δώσει ένα γερό ποσό τον Γενάρη, για να ενισχύσει την ομάδα του…

Κάπου εδώ έρχεται, συμπληρωματικά, το όνομα του Κατράνη στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου.

Με τον Σκύλο να σας έχει ενημερώσει το προηγούμενο διάστημα ότι ο Βλάνταν Ίβιτς, που γνώριζε καλά τον ποδοσφαιριστή από το πρωτάθλημα Νέων, είχε μιλήσει το περασμένο καλοκαίρι στη διοίκηση για την περίπτωσή του.

Το θέμα δεν είχε προχωρήσει και το τελευταίο διάστημα ο νεαρός άσος του Ατρομήτου είχε συνδεθεί έντονα με τον Ολυμπιακό. Που όταν θέλει κάτι από την ελληνική αγορά, έχει αποδείξει ότι μπορεί να το αποκτήσει…

Για αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν δεδομένη τη μετακόμισή του στην ομάδα του Πειραιά.

Μόνο που νεότερη πληροφόρηση για το θέμα, αναφέρει πως και ο ΠΑΟΚ είναι στους άμεσα ενδιαφερόμενους για τον Κατράνη!

Ειδικά από τη στιγμή που ο Σαββίδης είναι αποφασισμένος να ρίξει τόσο μεγάλο ποσό στο μεταγραφικό παζάρι, όλο και κάτι μπορεί να μείνει για τον Κατράνη…

Εδώ βέβαια υπάρχει ένα μικρό αλλά… Γιατί πλην Ολυμπιακού, ενδιαφέρον για τον Κατράνη υπάρχει και από τη Σαμπντόρια!

Και δεν αποκλείεται ο νεαρός άσος τον Γενάρη να πει οριστικά arrivederci στην Ελλάδα και, μέσα στο καταχείμωνο, να τους αφήσει όλους παγωτό!

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments