Lifestyle

“Δεν θα δουλέψεις ποτέ ξανά σε αυτήν την πόλη”

“Δεν θα δουλέψεις ποτέ ξανά σε αυτήν την πόλη”
Η Μίλα Κούνις αποκαλύπτει τον -μερικές φορές- άδικο για τις γυναίκες κόσμο του Χόλιγουντ.

Σε ανοιχτή επιστολή η σύζυγος του Άστον Κούτσερ, Μίλα Κούνις, περιγράφει τις δικές της άσχημες εμπειρίες στον κόσμο του Χόλιγουντ και εξομολογήθηκε πώς ένας παραγωγός προσπάθησε να την εκβιάσει.

“Δεν θα δουλέψεις ποτέ ξανά σε αυτήν την πόλη” γράφει η Kούνις και εξηγεί ότι με αυτή την κλισέ έκφραση την απείλησε ο παραγωγός μιας ταινίας όταν εκείνη αρνήθηκε να ποζάρει ημίγυμνη για το εξώφυλλο αντρικού περιοδικού προκειμένου να προωθήσει την ταινία στην οποία συμμετείχε. Η ηθοποιός αναφέρει πως ένιωσε οργή και πως για πρώτη φορά στην καριέρα της είπε όχι.

“Δεν θα δουλέψω σε αυτή την πόλη ξανά;;; Τα έχασα, ένιωσα να γίνομαι ένα απλό αντικείμενο και για πρώτη φορά στη ζωή μου είπα ‘όχι’. Μαντέψτε τι έγινε… Ο κόσμος δεν τελείωσε. Η ταινία έφερε πολλά χρήματα και ξαναδούλεψα σε αυτήν την πόλη, ξανά και ξανά… Αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιήσει ποτέ αυτός ο παραγωγός είναι πως περιέγραψε ακριβώς τον φόβο που νιώθει κάθε γυναίκα όταν έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις στον εργασιακό χώρο”.Στην επιστολή της η Κούνις αποκαλύπτει πως έχουν υπάρξει πολλές στιγμές στην καριέρα της που την έχουν προσβάλλει, την έχουν παραγκωνίσει, την έχουν πληρώσει με λιγότερα χρήματα, την έχουν αγνοήσει ή την έχουν μειώσει εξαιτίας του φύλου της.

“Και πάντα προσπαθούσα να δίνω στους ανθρώπους το ελαφρυντικό της αμφιβολίας- ίσως γνώριζαν περισσότερα, ίσως είχαν μεγαλύτερη εμπειρία, ίσως υπήρχε κάτι που αγνοούσα. Έμαθα πως για να πετύχω σαν γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία έπρεπε να παίζω με τους κανόνες των αντρών. Αλλά όσο μεγάλωνα και όσο περισσότερο δούλευα, τόσο καταλάβαινα πως είναι ανοησίες” λέει η ίδια.

Σε άλλο σημείο της επιστολής της η Κούνις αποκαλύπτει το πόσο εξαγριώθηκε όταν ενόψει της συνεργασίας της με έναν μεγάλο παραγωγό, όταν μετά την δημιουργία της δικής της εταιρίας παραγωγής, είδε ένα email του στο οποίο την εκθείαζε μεν αλλά αναφερόταν σε εκείνη ως “μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και σύντομα σύζυγο του Άστον και μαμά”.

“Μείωσε τη αξία μου σε τίποτα παραπάνω από την σχέση μου με έναν πετυχημένο άντρα και την ικανότητά μου να γεννάω παιδιά. Αγνόησε την συνεισφορά και τη δική μου και της ομάδας μου στο project που προσπάθησε να προωθήσει με αυτό mail σε ένα τηλεοπτικό δίκτυο” λέει η Kούνις λέγοντας ό,τι θα έλεγε και η Μεγκ. “Βγάλε το σκασμό ανδροκρατούμενο Χόλιγουντ”.

“Τέλειωσα με τους συμβιβασμούς ή ακόμη καλύτερα τέλειωσα με το να με κάνουν να συμβιβάζομαι” καταλήγει. “Οπότε από δω και πέρα όταν θα έρχομαι αντιμέτωπη με τέτοιες στιγμές, διακριτικές είτε απροκάλυπτες, θα τις αποκαλύπτω με το κεφάλι ψηλά. Δεν μπορώ να εγγυηθώ πως οι αντιστάσεις μου θα δώσουν κουράγιο αλλά τουλάχιστον τώρα είμαι κομμάτι της δημιουργίας ενός περιβάλλοντος όπου θα υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης”

“Θα δουλέψω ξανά σε αυτή την πόλη. Απλά δεν θα δουλέψω μαζί σου”, κλείνει την επιστολή της η Μίλα έχοντας υπογραμμίσει τη δική της τύχη που έχει τη δυνατότητα αφενός να απολαμβάνει την “πολυτέλεια” μιας τέτοιας κίνησης, αφετέρου να δημοσιεύει τέτοιου είδους επιστολές. Με έναν σκοπό πάντα… Την αφύπνιση!!!”kuni

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments