Αθλητισμός

6 λόγοι για να μείνει οπωσδήποτε στο «τριφύλλι» ο Στραματσόνι

6 λόγοι για να μείνει οπωσδήποτε στο «τριφύλλι» ο Στραματσόνι
Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την σωστή απόφαση. Υπάρχουν 6 πολύ σοβαροί λόγοι για τους οποίους ο Στραματσόνι πρέπει να μείνει και να συνεχίσει το έργο του. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Το προχθεσινό γκολ του Βιγιαφάνες φίλοι μου πρέπει να πανηγυρίστηκε περισσότερο και από εκείνο του Χαριστέα με την Πορτογαλία στο «Ντα Λουζ» το 2004. Εκατομμύρια οπαδοί του καλού ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Ευρώπη με το που είδαν την μπάλα στα δίχτυα, βγήκαν στους δρόμους και άρχισαν να χορεύουν γυμνοί χασαποσέρβικο μες τη βροχή, γιατί κατάλαβαν ότι το συγκεκριμένο τέρμα θα είχε επιπτώσεις πιο ευεργετικές και απ’ την κατανάλωση γκότζι μπέρι 2 φορές τη μέρα. Θα κρατούσε στο «τριφύλλι» τον προπονητή των επιτυχιών, Αντρέα Στραματσόνι.

Πολλοί ελαφρόμυαλοι που έχουν με το ποδόσφαιρο όση σχέση έχει ο Καρντόσο με το σκοράρισμα, βιάστηκαν να πουν ότι ο Ιταλός πρέπει να φύγει με νοικιασμένο από την ΠΑΕ τσάρτερ (για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος στην ουρά των εισιτηρίων). Ευτυχώς, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού διάλεξε τον δύσκολο δρόμο, της υπομονής και κράτησε τον Στραματσόνι στην ομάδα για να του δώσει άλλη μια ευκαιρία να σπάσει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Φάμπρι (μόνο απ’ τα λιοντάρια του Πανσερραϊκού και τον Αστέρα Ραχούλας δεν είχε χάσει).

Και πολύ καλά έκανε, γιατί υπάρχουν 6 πολύ σοβαροί λόγοι για τους οποίους ο Ιταλός δεν πρέπει να φύγει απ’ το «τριφύλλι»:

1. Για να γίνει ο Παναθηναϊκός η δημοφιλέστερη ομάδα της Superleague

Οι 16 ομάδες της Superleague, οι παράγοντες τους μέχρι και το μωράκι του Κουτσοκούμνη με αυτόν το φόβο ξυπνάνε και κοιμούνται. Μη φύγει ο Ιταλός πριν αντιμετωπίσει την ομάδα τους και χάσουν την ευκαιρία για τρεις ξεκούραστους βαθμούς. Ο Κομπόταρος μάλιστα άνοιξε και ψεύτικο προφίλ (“Ε ντε λα Κομπότ ντε Ανατροπίκ 13”) και μπήκε στο Facebook της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να στείλει μήνυμα στον Αλαφούζο: «Γιάννη κράτα τον. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο τζιμάνι. Με αυτόν στον πάγκο ούτε εγώ δεν γυρίζω ματς».

2. Για να ανεβάσει τη χρηματιστηριακή αξία των Ελλήνων παικτών

Ένα ματς έπαιξε αντίπαλος του Παναθηναϊκού ο Ρέτσος που κάθε φορά που σεντράρει σωστά, μια σέντρα του Λουκά Βύντρα αυτοαναφλέγεται από ντροπή και τον θέλουν πιο πολλές ομάδες απ’ όσες ήθελαν τον Ντιόγκο και τη μάνα του. Τσέλσι, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Πλατανιάς δίνουν μάχη για την απόκτησή του κάθε μέρα στον «Γαύρο». Και δεν είναι ο μόνος. Ο Ανέστης μετράει μέρες να παίξει κόντρα στον ΠΑΟ για να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ. Θα τον κάνει ο Ιμπάρμπο να μοιάζει κράμα Σμάιχελ με Πηνιώτη στα τετ α τετ.

3. Για να δούμε σε πόσες θέσεις ακόμα μπορεί να παίξει ο Λουντ

Έχει παίξει: Αριστερό μπακ, αριστερό χαφ, αριστερό εξτρέμ, δεξί χαφ, δεξί εξτρέμ, αμυντικό χαφ, δεκάρι, δεύτερος επιθετικός και συνεχίζει. Αν δεν του βγει ο Βλαχοδήμος του Ιταλού δεν χάνει τίποτα να τον δοκιμάσει και τερματοφύλακα. Χειρότερος από τον Στιλ αποκλείεται να είναι (εκτός αν τον τυφλώσει και αυτόν το φως της πανσελήνου).

4. Για να ξαναδούμε τον Στιλ στην βασική ενδεκάδα

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επιθυμία των ομάδων της Superleague μετά την παραμονή του Στραματσόνι. Ο Πανιώνιος ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει που πέταξε δυο βαθμούς έτσι άδοξα. Αν ήταν ο Άγγλος δίπλα απ’ τα δοκάρια (κάτω πηγαίνει μόνο όταν κάνει σεισμό) θα ‘χε σκοράρει ακόμα και ο Σιώπης που δεν έπαιξε.

5. Για να ενισχυθεί η επίσημη αγαπημένη

Αν συνεχίσει ένα δίμηνο ακόμα ο Ιταλός η Εθνική Μυκόνου θα βρει 11 τουλάχιστον καινούρια μέλη για να μπουν στην ουρά για τατουάζ και μοχίτο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ξενοδοχείο που μάντρωσε τους παίκτες ο Στραματσόνι τα έξοδα δεν τα πληρώνει η ΠΑΕ, αλλά ο Ε.Ο.Τ.! Είδαν το ματς στη Νέα Σμύρνη οι άνθρωποί του και έστειλαν στους «πράσινους» δωρεάν εισιτήρια στα πλαίσια του προγράμματος «κοινωνικός τουρισμός 2016» (Ο Κουτρουμπής τα έστειλε πίσω. Έχει πάρει διαρκείας στη Μύκονο απ’ τον Γιάννη Γαλάτη).

6. Για να σαρώσουν στις μεταγραφές Μπενφίκα και Ρόμα

Αυτό περιμένει ο συγγενής του Υψηλάντη (απ’ την πλευρά της μάνας του) για να κινηθεί με ηρεμία τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μόλις σιγουρευτεί ότι μένει ο Στραματσόνι και άρα θα έχει δέσει τον Κώστα-Τσέλσι του, θα πασάρει Αζάρ στη Ρόμα (ήρθε Πειραιά μαζί με τον Ντιέγκο Κόστα ως αντάλλαγμα στη μεταγραφή Μανθάτη) και Φορτούνη- Ντα Κόστα στην Μπενφίκα (ο Φορτούνης μπήκε στα ανταλλάγματα για να δεχτούν να πάρουν τον Πορτογάλο).

πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments