Αθλητισμός

Κρούση για Βιγιαφάνιες από το εξωτερικό!

Κρούση για Βιγιαφάνιες από το εξωτερικό!
Διερευνητική επαφή ευρωπαϊκού συλλόγου με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τον Λούκα Βιγιαφάνιες, τον οποίο θα τσεκάρουν και στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

«Σειρήνες» από το εξωτερικό προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες για τον Λούκα Βιγιαφάνιες με τις πληροφορίες του SDNA να αναφέρουν ότι παρά την περίοδο αγωνιστικής κρίσης που διανύει στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δέχτηκαν κατ’ ιδίαν διερευνητική κρούση από ευρωπαϊκό σύλλογο για τον 25χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό!

Η κρούση ευρωπαϊκής ομάδας για τον «Βίγια» δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη μορφή πλην όμως τέθηκαν διάφορα ερωτήματα προς τους «πράσινους» αναφορικά με το κόστος πιθανής αγοράς, τις απολαβές και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του (εκπνέει το καλοκαίρι του 2019), καθώς επίσης και η ενημέρωση ότι στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο θα υπάρξει νέο «τσεκάρισμα» από σκάουτερ της ενδιαφερόμενης ομάδας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ματς που εντοπίστηκε ο Βιγιαφάνιες ήταν το εκτός έδρας του Παναθηναϊκού με τη Θέλτα στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν το Τριφύλλι είναι διατεθειμένο να διαπραγματευτεί επί της ουσίας ή αν προορίζει τον Αργεντινό για έναν από τους μελλοντικούς ηγέτες του όπως θα ήταν ποδοσφαιρικά το φυσιολογικό με δεδομένη την ηλικία, τα χαρακτηριστικά του και τα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης που έχει στο παιχνίδι του μιας και στον Παναθηναϊκό δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο.

Ενδιαφέρον επίσης, αν και λιγότερα έντονο, υπάρχει από (άλλο) σύλλογο του εξωτερικού και για τον Γιώργο Κουτρουμπή ο οποίος ωστόσο υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο όπου εμπεριέχεται ρήτρα της τάξεως των 1.6 εκατ. ευρώ.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments