Αθλητισμός

Δημοσίευμα–βόμβα ρίχνει λάδι στη φωτιά: «Αυτοί οι τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι η “κλίκα” του ΠΑΟΚ»!

Δημοσίευμα–βόμβα ρίχνει λάδι στη φωτιά: «Αυτοί οι τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι η “κλίκα” του ΠΑΟΚ»!
Σημερινό ρεπορτάζ αθλητικής εφημερίδας αναφέρει τους παίκτες του Δικεφάλου που, μαζί με τον Τζαβέλλα, κατά τον Ίβιτς, έχουν χαλάσει το κλίμα στην ομάδα! Διαβάστε τα ονόματα!

​Σημερινό ρεπορτάζ της SportDay ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και τις σοβαρότατες καταγγελίες του Ίβιτς.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει -πρωτοσέλιδα μάλιστα- ότι το κλίμα στην ομάδα έχει χαλάσει λόγω μίας συγκεκριμένης …παρέας ποδοσφαιριστών, μίας “κλίκας”, που επηρεάζει αρνητικά τα αποδυτήρια.

Το δημοσίευμα δε διστάζει να αποκαλύψει και τα ονόματα αυτών των ποδοσφαιριστών, παρόλο που μοιραία μπορεί να γίνει “σύνδεση” με την αποπομπή του Τζαβέλλα, αλλά και τα όσα είπε ο Ίβιτς για τους παίκτες που είχαν …μειωμένη απόδοση στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, η εφημερίδα η μικρή ομάδα που ευθύνεται για την άσχημη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του Δικεφάλου αποτελείται από τον Κλάους, τον Γλύκο, τον Πέλκα και, βεβαίως, τον Τζαβέλλα!

Μάλιστα, έκπληξη προκαλεί ότι η SportDay επιβραβεύει τον Ίβιτς για τη …μαγκιά που έδειξε και την απόφαση που πήρε να “σπάσει το απόστημα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται!

Η εφημερίδα, φυσικά, δε συνδέει αυτή την “κλίκα” με τις καταγγελίες του Ίβιτς, ωστόσο είναι προφανές ότι είναι μία αποκάλυψη που έχει να κάνει με όσα προηγήθηκαν μετά το ματς με τον Ατρόμητο και, φυσικά, με την τιμωρία του Τζαβέλλα.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη αναταραχή εντός κι εκτός ΠΑΟΚ σχετικά με όσα υπονόησε ο προπονητής της ομάδας και πολλοί ψάχνουν να βρουν τους υπόλοιπους “υπεύθυνους” για την ήττα, μιας και λέγεται ότι Ίβιτς δε δίστασε να τους κατονομάσει έναν προς έναν στη διοίκηση!

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments