Πολιτική

Trollάρισμα Καρρά στον Λεβέντη: Θα παραιτηθώ αν παραιτηθούν όλοι!

Trollάρισμα Καρρά στον Λεβέντη: Θα παραιτηθώ αν παραιτηθούν όλοι!
Δεν πρόκειται να πάω σε κοινοβουλευτική ομάδα άλλου κόμματος, είπε ο -ανεξάρτητος πλέον- βουλευτής.

Η έκφραση μια “ευχάριστη ατμόσφαιρα” ταιριάζει απόλυτα στην Ένωση Κεντρώων καθώς μετά από τα σκληρά λόγια του Βασίλη Λεβέντη για την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Δημητρίου Καρρά, ο βουλευτής ανέφερε στο ρ/σ Alpha πως “θα παραιτηθώ από βουλευτής αρκεί την ίδια ώρα να παραιτηθούν όλοι οι υπόλοιποι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, μαζί τους και ο πρόεδρος του κόμματος και να αντικατασταθούν από τους επόμενους”.

Ο κ. Καρράς είπε πως: “Δούλεψα πολύ για το κόμμα, επεδίωκα την οργάνωσή του, αλλά δεν επετεύχθη, οπότε ανεξαρτητοποιήθηκα. Ήταν απόφαση ανάγκης για μένα. Δεν λειτούργησε το κόμμα, ίσως είχα μεγάλες φιλοδοξίες και απαιτήσεις”.

Ο κ. Καρράς διευκρίνισε ότι η απόφασή του δεν αφορά στον Βασίλη Λεβέντη, αλλά “στα οργανωτικά στελέχη του κόμματος. Ο κος Λεβέντης εργάζεται πολύ, όμως, επιχειρεί να μετατρέψει τη θέση μου αυτή σε προσωπική διαφορά. Χωρίς να βλέπει ότι μερικοί ήθελαν να γίνουν Βεζίρης στη θέση του Βεζίρη. Είχα να αντιπαλέψω με τους υφιστάμενους και τους εν δυνάμει βουλευτές εκεί μέσα”.

Παράλληλα σημείωσε πως δεν σκοπεύει να προσχωρήσει σε κάποια από τις άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες. 

“Όταν αποφάσισα, με παράκληση του κου Λεβέντη, να πολιτευτώ, είχα μαζί μου μερικούς ανθρώπους που με ακολούθησαν αν κ ο κος Λεβέντης είπε δεν με γνωρίζει η μάνα μου. Γιατί να παραδώσω την έδρα και να παραδεχτώ την δική μου ήττα; Θα αναγκαζόμουν να αποδεχτώ ό, τι λέει ο κος Λεβέντης αν και δεν έχω τίποτα μαζί του. Με αυτά που μου έχει πει είναι δύσκολο να τον έχω μπροστά μου. Δεν αισθάνομαι ότι είναι μετανιωμένος. Θέλω, όμως, να βάλω ένα τέλος στην αντιπαράθεση”, κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments