Αθλητισμός

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή Ουζουνίδη στον ΠΑΟ!

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή Ουζουνίδη στον ΠΑΟ!
Ξεκάθαρη η πρώτη εισήγηση του Έλληνα προπονητή στην «πράσινη» διοίκηση εν όψει του Ιανουαρίου! Πού πιστεύει ότι υπάρχει πρόβλημα και τι παίκτη θέλει;

Μετά από αρκετές ευκαιρίες που πήρε και συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Αντρέα Στραματσόνι αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αρκετά πιθανό φαντάζει το σενάριο να παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιταλός δεν είναι πλέον προπονητής του Τριφυλλιού.

Ως εκ τούτου, τον “πράσινο” πάγκο αναλαμβάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει και τις προτάσεις του για το ρόστερ του συλλόγου.

Μάλιστα, η πρώτη του εισήγηση αναμένεται να είναι ίδια με αυτή του προκατόχου του, δηλαδή η απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Ήταν έτσι κι αλλιώς γνωστό ότι οι Πράσινοι θα αναζητούσαν ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση μετά τις συνεχείς κακές εμφανίσεις του Στιλ, που του στέρησαν τη θέση του στην ενδεκάδα στα δυο τελευταία ματς.

Ωστόσο, τι θα γίνει μέχρι να έρθει η μεταγραφική περίοδος και να αποκτηθεί ο πορτιέρο που θα πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ; Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, ο Ουζουνίδης επιθυμεί να βασιστεί σε έναν έμπειρο γκολκίπερ παρά σε κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα, όπως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που αγωνίστηκε ως βασικός στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τα πήγε περίφημα.

Συνεπώς, με βάση το σκεπτικό του Έλληνα κόουτς, ο νεαρός τερματοφύλακας θα επιστρέψει στον πάγκο και τη θέση του θα πάρει είτε ο Στιλ, ο οποιος θα γυρίσει στο αρχικό σχήμα, είτε ο Στέφανος Κοτσόλης που μέχρι στιγμής έχει παίξει ως βασικός μόνο στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα.

Όσον αφορά τον πορτιέρο που θα αποκτηθεί το Γενάρη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει έναν τερματοφύλακα με εμπειρία και παραστάσεις και όχι κάποιον νεαρό και ταλαντούχο…

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments