Αθλητισμός

«Κανένα ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Ντραγκόφσκι»

«Κανένα ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Ντραγκόφσκι»
Ο πατέρας του τερματοφύλακα της Φιορεντίνα, Μπαρτλομίε Ντραγκόφσκι διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα της Φιορεντίνα.

Χθεσινά ρεπορτάζ από την Πολωνία θέλανε τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του νεαρού Πολωνού τερματοφύλακα της Φιορεντίνα, Μπαρτλομίε Ντραγκόφσκι.

Ωστόσο, ο πατέρας του παίκτη, Ντάριους Ντραγκόφσκι με δηλώσεις του διέψευσε τα δημοσιεύματα που βγήκαν στην Πολωνία ξεκαθαρίζοντας ότι ο γιος του δεν πρόκειται να φύγει από τη Φιορεντίνα τον Γενάρη.

«Δεν θα φύγει τον Ιανουάριο από τη Φιορεντίνα, οι φήμες για τον Παναθηναϊκό δεν είναι αλήθεια. Αρέσει πολύ στον Κορβίνο, έχω μιλήσει με τον γενικό διευθυντή των Βιόλα και το καλοκαίρι θα πρέπει να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για το το μέλλον του Μπαρτλομίε. Τώρα δεν είναι καιρός να αλλάξει ομάδα. Αν στο μέλλον εξακολουθεί να μην παίζει, τότε θα εξετάσουμε την πιθανότητα δανεισμού», σχολίασε ο πατέρας του Ντραγκόφσκι.

Ο 19χρονος Πολωνός κίπερ μεταγράφηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε από τη Γιαγκελόνια, ωστόσο ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια συμμετοχή στους «Βιόλα».

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments