Αθλητισμός

“Τα είδα με τα μάτια μου από το γήπεδο – Τι έκανε ο Μπεργκ μετά το γκολ και τι οι παίκτες μεταξύ τους”

“Τα είδα με τα μάτια μου από το γήπεδο – Τι έκανε ο Μπεργκ μετά το γκολ και τι οι παίκτες μεταξύ τους”
"Τα είδα με τα μάτια μου από το γήπεδο – Τι έκανε ο Μπεργκ μετά το γκολ και τι οι παίκτες μεταξύ τους"

Εσωστρέφεια που θα δώσει ικανοποίηση στους οπαδούς του ΟΦΗ θα φέρει στον Παναθηναϊκό η χθεσινή ήττα στο Ηράκλειο, σύμφωνα με όσα σχολίασε  ο Μανώλης Σαρρής.

Ο Ηρακλείωτης δημοσιογράφος, που ασχολείται με το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, αποκάλυψε τι είδε από το γήπεδο μετά το γκολ του Μάρκους Μπεργκ, την γκρίνια που υπήρχε ανάμεσα στους παίκτες του Παναθηναϊκού στη διάρκεια του αγώνα, αλλά και την κακή τους νοοτροπία.

Αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στην παρουσία του Αντρέα Στραματσόνι, στην πικρία του Νίκου Νιόπλια από τον Παναθηναϊκό, αλλά και στον φετινό στόχο του ΟΦΗ που είναι η επιστροφή στη Super League.

Τέλος, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους οπαδούς του ΟΦΗ που στηρίζουν την ομάδα, αλλά και για εκείνους που δεν πηγαίνουν πια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, για να υποδεχτούν την αποστολή του Παναθηναϊκού.

“Μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ, αλλά περισσότερο το χάρηκαν γιατί η ομάδα παίζει στη Football League, όχι γιατί είναι ξένη με το μέγεθος της ομάδας ως νίκη. Στην Αθήνα είχαν ξεχάσει το μέγεθος και την ιστορία του ΟΦΗ, περισσότερο γιατί ξέχασαν ποιος είναι ο ίδιος ο ΟΦΗ. Κι ένας λόγος παραπάνω για τον Παναθηναϊκό, γιατί υπήρχε η άποψη ότι τη σεζόν που διαλύθηκε η ομάδα, την είχε κυνηγήσει πολύ ο Παναθηναϊκός. Ζητούσαν αφαίρεση βαθμών, αποβολή από το πρωτάθλημα κ.λπ. για τον ΟΦΗ. Ζητούσαν την εξόντωσή του από τον Παναθηναϊκό μία ώρα πριν έρθει μόνη της”, ήταν το αρχικό σχόλιο του Μ. Σαρρή και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Είναι ένα ηθικό κέρδος για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του το χθεσινό παιχνίδι. Και λέω για τον κόσμο του ΟΦΗ, γιατί ο επίσημος ΟΦΗ δεν ασχολείται με αυτά. Είναι ηθικό κέρδος γιατί αυτή η νίκη μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μία εσωστρέφεια που θα φέρει ικανοποίηση”.

Μανώλη, τι σου έκανε κακή εντύπωση από τον Παναθηναϊκό;

“Θα πω κάτι που είδα από το γήπεδο με τα μάτια μου: Αφενός το γκολ που έβαλε ο Μπεργκ δεν το πανηγύρισε. Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό. Από την άλλη είδα (επειδή τα δημοσιογραφικά είναι ακριβώς πάνω από τον αγωνιστικό χώρο) τους παίκτες του Παναθηναϊκού να τα βάζουν μεταξύ τους. Να υπάρχει γκρίνια. Δεν μπορούσαν να βγάλουν πράγματα μέσα στο γήπεδο, δεν άλλαζαν πάσα”.

Ο Κώστας Κιάσσος, σε δηλώσεις του μετά το ματς έκανε λόγο για αδιάφορους παίκτες του Παναθηναϊκού.

“Δεν ξέρω αν ήταν θέμα αδιαφορίας ή κακής ψυχολογίας ή κάτι άλλο τέτοιο, αλλά είδα μία ομάδα που δεν άλλαζε πάσα. Ειδικά το δεύτερο ημίχρονο ήταν συντριπτικά υπέρ του ΟΦΗ. Είχε πέντε φάσεις ο ΟΦΗ που θα μπορούσε να βάλει γκολ. Ίσως ο Κιάσσος είδε καλύτερα από το γήπεδο, αλλά εγώ είδα κακή νοοτροπία”.

Πικρία στις δηλώσεις του έβγαλε και ο Νιόπλιας, όταν είπε ότι δεν άκουσε ένα ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό.

“Ο Νιόπλιας έχει μία πίκρα που απολύθηκε με άσχημο τρόπο. Έχει φτιάξει τεράστιο όνομα, προσέφερε στον Παναθηναϊκό και δεν τον σεβάστηκαν. Ούτε την προσωπικότητα ούτε και την προσφορά του”.

Το σχόλιό σου για τον Αντρέα Στραματσόνι;

“Άλλοι προπονητές στη θέση του, που παίζουν το κεφάλι τους και δεν ξέρουν ποιο είναι το αύριο κι αν με ένα αποτέλεσμα θα φύγουν, θα μπορούσαν να βρούνε χίλιες δικαιολογίες. Αντίθετα, με τον επίσημο Παναθηναϊκό, που ήθελε να αλλάξει η έδρα της αναμέτρησης κ.λπ., ο Στραματσόνι δεν είπε ούτε λέξη. Στη συνέντευξη Τύπου μάλιστα είπε ότι ο ΟΦΗ πάλεψε με πάθος. Και όταν τελείωσε το ματς, έδωσε συγχαρητήρια στο Νιόπλια για τη νίκη”.

Είδαμε ότι μετά από πολλά χρόνια, στην άφιξη του Παναθηναϊκού στο νησί δεν βρέθηκαν οπαδοί να τον υποδεχτούν.

“Είναι ένα καλό δείγμα του κόσμου που άλλαξε νοοτροπία, γιατί ο ΟΦΗ γεννάει συνέχεια γενίες οπαδών. Η κρίση που τον έστειλε στη Γ΄ Εθνική, περισσότερο συσπείρωσε τον κόσμο γύρω από την ομάδα, παρά τον απομάκρυνε”.

Τέλος, πες μας δύο λόγια για τον φετινό στόχο της ομάδα και τους οπαδούς που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο.

“Ο ΟΦΗ μπορεί να μην έχει τα ονόματα του Άρη, αλλά έχει την πιο δεμένη ομάδα από όλους στην κατηγορία. Κι επειδή το dna του είναι τέτοιο, ο ΟΦΗ έπαιξε τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος εναντίον του Απόλλωνα και του Παναθηναϊκού. Εναντίον ομάδων που έπαιξαν μπάλα δηλαδή και δεν κλείστηκαν πίσω. Μεγάλος στόχος του ΟΦΗ είναι η άνοδος, με τους οπαδούς του στο πλευρό του. Χθες, παρότι έβρεχε, ήταν καθημερινή και είχε 9 – 10 βαθμούς, ήταν στο γήπεδο περισσότεροι από 5 χιλ. οπαδοί. Τέτοια παιχνίδια είναι στο dna της ομάδας και όχι να παίζει με τη Βάρη και την Τριγλία. Δεν το λέω υποτιμητικά για αυτές τις ομάδες, απλώς ο ΟΦΗ είναι μεγάλο μέγεθος και η δυναμική του είναι για τη Super League”.

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments