Αθλητισμός

Τι θα συμβεί αν ο Τζαβέλλας προσφύγει στα δικαστήρια;

Τι θα συμβεί αν ο Τζαβέλλας προσφύγει στα δικαστήρια;
Αν ο άσος του ΠΑΟΚ κινηθεί νομικά κατά του Ίβιτς και του ΠΑΟΚ, τι θα συμβεί; Οι απαντήσεις για το θέμα που... καίει ακόμα τον Δικέφαλο, από έναν δικηγόρο!

​Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Μάκης Στάμος. Ο νομικός μίλησε για το θέμα που προέκυψε στον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Τζαβέλλα τονίζοντας ότι είναι λάθος η απόφαση του Σέρβου να μιλήσει δημόσια ενώ υποστήριξε κατηγορηματικά ότι δεν πρέπει να απαξιώνονται οι παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Τζαβέλλα: «Κακώς ο προπονητής το είπε δημόσια. Αυτά είναι προβλήματα της οικογένειας και λύνονται μέσα σε αυτή. Το να μιλήσεις χωρίς ονόματα και αφηρημένα, πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα που πάει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί η λάσπη να πάει στον Τζαβέλλα μόνο. Για εμένα, κακώς μίλησε δημόσια. Αν δούμε και το θέμα στην πραγματική του διάσταση, αυτά που είπε δεν είναι επιλήψιμα και δεν υπάρχει υπόθεση. Γιατί για να υπάρξει υπόθεση για μείωση προσωπικότητας σε έναν ποδοσφαιριστή, θα πρέπει αυτό να αποδεικνύεται έμπρακτα. Εχει το δικαίωμα ο Ιβιτς να στείλει έναν παίκτη στην δευτερη ομάδα, δε στοιχειοθετείται μείωση προσωπικότητας. Το θέμα πρέπει να μείνει εκεί γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του και ο παίκτης αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Είναι έγκλημα να προσπαθείς να απαξιώσεις το περιουσιακό στοιχείο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον προστατέψει γιατί αποτελεί δικό της στοιχείο.

Αν ο Τζαβέλλας προσφύγει στα δικαστήρια και επικαλεστεί μείωση προσωικότητας, ο ΠΑΟΚ θα είναι ο χαμένος γιατί σε νομικό επίπεδο, το δίκιο είναι με τον ποδοσφαιριστή. Στο συγκεκριμένο ματς αυτό ο Τζαβέλλας έχει καλή απόδοση, ανεξάρτητα από μια-δυο φάσεις που κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι θα μπορούσε κάνει κάτι καλύτερο. Αυτό δεν σημαίνει επ’ ουδενί ότι έχει μειωμένη απόδοση. Θέλει συγκεκριμένα πράγματα και φάσεις και να είναι καραμπινάτη η αμέλεια και η μειωμένη απόδοση του ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοιο δεν στοιχειοθετείται. Για μένα ο Ιβιτς κακώς μίλησε δημόσια και με γενικότητες. Έπρεπε να τα πει στα αποδυτήρια αυτά γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και δεν θα πρέπει να απαξιώνονται».

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments