Τεχνολογία

Pixel phone: Αναφορές για προβλήματα με την κάμερα

Pixel phone: Αναφορές για προβλήματα με την κάμερα
Πληθαίνουν οι χρήστες του μοντέλου της Google που παραπονιούνται πως κολλάει η κάμερά τους.

Ένας αριθμός χρηστών των Pixel και Pixel XL smartphones αναφέρει ότι αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα με την κάμερα. Η συζήτηση ξεκίνησε από τον Οκτώβριο στο Pixel User Community από κάποιον χρήστη και από τότε είναι αρκετοί οι κάτοχοι των Pixel που αναφέρουν προβλήματα με τα camera apps.

Ο συγκεκριμένος χρήστης αναφέρει ότι η εφαρμογή της κάμερας παγώνει δείχνοντας στην οθόνη οριζόντιες ροζ/μοβ γραμμές. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά όχι κάθε φορά που ανοίγει η κάμερα. Οι οδηγίες που του δόθηκαν ήταν να κάνει εκκαθάριση της μνήμης cache, των δεδομένων αλλά και να επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τίποτα από αυτά δεν είχε αποτέλεσμα.

Ούτε και το safe mode μπόρεσε να βοηθήσει για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Όταν παγώσει η κάμερα, οι κάτοχοι του Pixel θα πρέπει να κάνουν soft reset πατώντας το κουμπί που χαμηλώνει την ένταση και το power key.

Κάποιοι από τους χρήστες, που απαντούν στο ίδιο thread έχοντας ίδιο πρόβλημα, ανακάλυψαν ότι το πρόβλημα εμφανίζεται όταν βρίσκονται σε σημεία με κακή λήψη σήματος. Το πρόβλημα δεν επιμένει όταν ενεργοποιηθεί το Airoplane mode. Οι χρήστες αυτοί είναι κυρίως κάτοχοι της διεθνούς έκδοσης.

Στις 28 Οκτωβρίου, μια ημέρα αφού δημοσιοποίησε το πρόβλημα, η Google είχε σχολιάσει ότι θα ερευνήσει το ζήτημα και θα απαντήσει μέσω email. Δεν γνωρίζουμε αν απάντησε, αλλά το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments