Πολιτισμός

Ο Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ στις εκδόσεις Κλειδάριθμος

Ο Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ στις εκδόσεις Κλειδάριθμος
Εκδίδονται για πρώτη φορά διεθνώς το 2017!

Την έκδοση των τελευταίων αδημοσίευτων διηγημάτων του Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ, του συγγραφέα του Υπέροχου Γκάτσμπι, ανακοίνωσαν οι εκδόσεις Κλειδάριθμος, που εκδίδονται για πρώτη φορά διεθνώς το 2017!

Τα διηγήματα προέρχονται από όλα τα χρόνια της καριέρας του και πολλά από αυτά δεν κυκλοφόρησαν ποτέ επειδή ο συγγραφέας αρνήθηκε να τα λογοκρίνει ώστε να συμβαδίσουν με τα ήθη της εποχής. Προτίμησε να παραμείνουν αδημοσίευτα, ακόμη και σε περιόδους που είχε μεγάλη ανάγκη τα χρήματα και την προσοχή της κριτικής.

«Χαμένα» σε βιβλιοθήκες, αρχεία και ιδιωτικές συλλογές, μεταξύ των οποίων και της ίδιας της οικογένειας Φιτζέραλντ, τα διηγήματα αυτά βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Συγκεντρωμένα και σχολιασμένα από την Anne Margaret Daniel θα κυκλοφορήσουν σε μία συλλογή, «I’D DIE FOR YOU and Other Lost Stories», από τις Εκδόσεις Simon & Schuster τον Απρίλιο του 2017.

Ο Francis Scott Fitzgerald στις εκδόσεις Κλειδάριθμος!

Τα διηγήματα είναι γραμμένα με το μοναδικό στυλ του Φιτζέραλντ και αποπνέουν όλη τη γοητεία της «χαμένης γενιάς» που έκλεισε για πάντα στο έργο του ο συγγραφέας του Υπέροχου Γκάτσμπι.

Ένας κορυφαίος συγγραφέας, ένα εκδοτικό γεγονός διεθνούς σημασίας, σύντομα κοντά σας από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments