Αθλητισμός

Αυτές οι μεταγραφές θα είναι διαφορετικές…

Αυτές οι μεταγραφές θα είναι διαφορετικές…
Ο Κώστας Κετσετζόγλου κερνάει... Σφηνάκια

Πλησιάζει το επόμενο μεγάλο παιχνίδι στην Κέρκυρα όπου η ΑΕΚ θα παίξει για άλλη μια φορά με την πλάτη στον τοίχο. Ολα είναι μεγάλα παιχνίδια, όλα είναι παιχνίδια ζωής και θανάτου για μια ομάδα που υπονόμευσε την τύχη της και προσπαθεί να την ξαναφτιάξει. Με πολλές απουσίες πάλι, με μοναδική επιστροφή τον Τσιγκρίνσκι που δεν γνωρίζουμε αν θα παίξει όμως ούτως ή άλλως με όποια εντεκάδα κι αν κατέβει η ΑΕΚ είναι βέβαιο πως θα έχει καλύτερη εντεκάδα από την αντίπαλο της. Παρότι ακόμη δεν έχουμε δει τα αποτελέσματα είναι δεδομένο πως γίνεται πολλή και σωστή δουλειά στα Σπάτα και όταν πάρει μπροστά η ομάδα είναι δεδομένο πως θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα.

Το βασικό είναι να γυρίσουν καλά όλοι οι τραυματίες και να μπορέσει όλο το ρόστερ να αποδώσει αυτά που μπορεί. Το δεύτερο βέβαια είναι να γίνουν οι κατάλληλες μεταγραφές ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Και επειδή ο Γενάρης είναι “φωτιά” με συνεχόμενα παιχνίδια από την… Πρωτοχρονιά, είναι πολύ βασικό οι παίκτες που θα έρθουν να έχουν κλείσει νωρίς και να είναι διαθέσιμοι άμεσα. Από το πρώτο ματς της σεζόν στις 4 Ιανουαρίου. Ο Ατζάρεβιτς είναι μια τέτοια περίπτωση κι αν η ΑΕΚ οριστικοποιήσει την κίνηση της θα έχει έναν παίκτη από γεμάτη σεζόν που θα μπορέσει να έχει κάνει και κάποιες προπονήσεις με την ΑΕΚ μέχρι το πρώτο ματς όπου θα έχει δικαίωγμα συμμετοχής.

Τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να είναι και οι άλλοι, σε καμία περίπτωση η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει παίκτες που προέρχονται από αποχή αφού τον Γενάρη μπορεί να κριθούν σχεδόν τα πάντα. Είμαι αισιόδοξος για αυτή την μεταγραφική περίοδο. Ο Μαϊστόροβιτς έχει πάρει το παιχνίδι πάνω του, ο Ντε Μπαρτόλο κάνει την δουλειά για την οποία προσλήφθηκε στο σκάουτινγκ και το κυριότερο υπάρχει άριστη συνεργασία με τον προπονητή. Τεχνικός διευθυντής και προπονητής έχουν κάτσει κάτω και μέσα από μεγάλες και αναλυτικές συζητήσεις έχουν καταλήξει ακριβώς σε ότι χρειάζεται η ομάδα. Μπορεί όλα αυτά να φαίνονται αυτονόητα αλλά δεν ήταν στον βαθμό που είναι τώρα. Υπήρχε πάντα συνεργασία τεχνικού διευθυντή – προπονητή αλλά όχι στο επίπεδο που είναι τώρα. Παρότι, ιδίως το καλοκαίρι που πέρασε, η ΑΕΚ έφτιαξε καλό ρόστερ με πολλούς ποιοτικούς παίκτες υστερούσε στη διαδικασία.

Τώρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Βέβαια όλα θα κριθούν στο αποτέλεσμα. Στο ποιοι θα έρθουν και βέβαια στο πως θα παίξουν. Μέχρι τον Ιανουάριο όμως το πλέον σημαντικό είναι να έρθουν τα αποτελέσματα ώστε η ΑΕΚ να έχει μείνει “ζωντανή” σε ένα πρωτάθλημα όπου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απόκανέναν. Για αυτό οι τρεις αγώνες που μένουν μέσα στο Δεκέμβριο είναι ίσως οι κρισιμότεροι της χρονιάς.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments