Αθλητισμός

Παίζει και σενάριο με …Καρεμπέ στον Παναθηναϊκό!

Παίζει και σενάριο με …Καρεμπέ στον Παναθηναϊκό!
Μεγάλες διεργασίες γίνονται τις τελευταίες ώρες στα διοικητικά του "τριφυλλιού"! Ποιος τελειώνει από τη θέση του και πώς αλλιώς μπορεί να αξιοποιηθεί; Ο Σκύλος έχει θέμα!

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες. Μετά το διαζύγιο με τον Στραματσόνι, κυκλοφόρησε ότι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στον αέρα, ωστόσο στην πραγματικότητα θεωρείται πολύ δύσκολο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει κάνει τριετές κλειστό συμβόλαιο επομένως δεν είναι εύκολο να το “σπάσει”, γι’ αυτό προφανώς οι Πράσινοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον κρατήσουν στην ομάδα αλλά σε διαφορετικό πόστο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι γράφτηκε σα σενάριο ότι τη θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ως τεχνικού διευθυντή, θα πάρει ο Αντρέα Στραματσόνι, με τον Βραζιλιάνο να αξιοποιείται κάπως αλλιώς.

Πάντως, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Ιταλό, οι Πράσινοι όντως προσανατολίζονται στο να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά τη δυναμική του ονόματος του Ζιλμπέρτο Σίλβα, θεωρώντας ότι ο Βραζιλιάνος μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός εκπρόσωπος της ομάδας στις διεθνείς σχέσεις.

Θα μπορούσε, δηλαδή, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα να γίνει κάτι σαν τον …Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό, όπου ο Γάλλος εκπροσωπεί τους Ερυθρόλευκους στις εκτός έδρας αποστολές, αλλά και σε εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις, καθώς είναι είναι μία αναγνωρίσιμη και σεβαστή προσωπικότητα.

Έτσι πιστεύουν και για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό ότι είναι ο κατάλληλος λόγω του ονόματος που διαθέτει για να διαφημίζει το σύλλογο στο εξωτερικό, μιας και κρίνεται ότι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή δεν έχει ακόμα τις κατάλληλες διασυνδέσεις για να βοηθήσει την ομάδα όπως πρέπει.

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments