Αθλητισμός

«Χλωμό» να κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός

«Χλωμό» να κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός
Μόνο αν υπάρξουν αποχωρήσεις, θα σημειωθεί άφιξη (ή αφίξεις) στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο και ο Πάουλο Μπέντο θεωρεί ότι πρώτο μέλημα πρέπει να είναι το συμμάζεμα του ρόστερ.

Με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο.

Μπορεί να ακούγονται αρκετά ονόματα σε καθημερινή βάση για τους «ερυθρόλευκους» και λογικά θα συνεχίσει να συμβαίνει κάτι τέτοιο όσο κυλούν οι μέρες, καθώς πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής. 

Ο Πάουλο Μπέντο δεν δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο να γίνει κάποια προσθήκη. Εντάξει, ποιος προπονητής δεν θέλει να έχει το καλύτερο ρόστερ (τηρουμένων των αναλογιών); Ωστόσο, ο Πορτογάλος θεωρεί ότι πρώτο μέλημα πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, επειδή δεν μπορεί να δουλέψει με 31 παίκτες. Στην παρούσα φάση αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι για να γίνει κάποια προσθήκη θα πρέπει να προηγηθεί αποχώρηση ή αποχωρήσεις. 

Υπάρχουν συχνά δημοσιεύματα για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά τα δεδομένα είναι ίδια και για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Εξάλλου, ο Ιρανός επιθετικός του Πανιωνίου θέλει να παίζει και με Ιντέγε-Καρντόσο είναι δύσκολο να βρει αρκετό χρόνο στους «ερυθρόλευκους».

πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments