Ζώδια

Ζώδια 3 – 4/ 12: Πειράματα και Ανακαλύψεις

Ζώδια 3 – 4/ 12: Πειράματα και Ανακαλύψεις
Η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα, που πρόσφατα άλλαξε φορά και γύρισε ορθόδρομος.

Νωρίς το βραδάκι της Παρασκευής η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα, που πρόσφατα άλλαξε φορά και γύρισε ορθόδρομος.

Δώστε λίγη σημασία στους υπαινιγμούς μιας νέας διάθεσης, γιατί κάπου ελλοχεύει μια καλή ευκαιρία για ανάπτυξη και για μάθηση. Η Σελήνη θα περάσει την υπόλοιπη νύχτα της ολοκληρώνοντας μια συνεύρεση με την Αφροδίτη. Τα πλεονεκτήματα τώρα θα είναι πιο σταθερά, πιο γλυκά, πιο δεδομένα.

Ο Ερμής βρίσκεται στην είσοδο του Αιγόκερω και θα διανύσει τις πρώτες δύο μοίρες του στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στο μεταξύ δεν θα συνάψει καμία άλλη συμπαντική σχέση, κι αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις και τις επικοινωνιακές σας προθέσεις. Δεν υπάρχει τώρα καμία βιασύνη να προβείτε σε κρίσεις.

Αφήστε τις πληροφορίες να κατακαθίσουν μέσα σας, ενώ εσείς θα επεξεργάζεστε όσα έχουν ήδη αποκαλυφθεί.Αυτή θα είναι μια φάση που θα επαναληφθεί την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες και σε ένα ίδιο εξάγωνο.

Μην βιαστείτε καθόλου λοιπόν. Δεν θα κερδίσετε τίποτα αν πιεστείτε να διαχειριστείτε την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς όλα θα βρουν τη θέση τους από μόνα τους μέσα στο ενδιάμεσο διάστημα. Εσείς αρκεστείτε μόνο στο να ισορροπήσετε τη σκέψη σας.

Αν βρίσκεστε μπροστά σε έναν γρίφο που πρέπει να επιλύσετε, σκεφτείτε τον μεν αλλά βάλτε τον στο πλάι στη συνέχεια. Αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει αυτόνομα και παρασκηνιακά τους σφικτούς κόμπους του. Εσείς στο μεταξύ προχωρήστε σε κάτι καινούργιο, προκειμένου να κερδίσετε έδαφος στις μελλοντικές σας κινήσεις.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα κινηθεί στις αρχικές μοίρες του Υδροχόου. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό για να προσπεράσετε πια τα μικροπράγματα και να εκτιμήσετε την ευρύτερη κοινωνική εικόνα.

πηγή: www.astro-live.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments