Αθλητισμός

Γάτα ο Ουζουνίδης – Έτσι διόρθωσε το έγκλημα του Στραματσόνι – Δείτε το μαγικό που έκανε με ΠΑΟΚ!

Γάτα ο Ουζουνίδης – Έτσι διόρθωσε το έγκλημα του Στραματσόνι – Δείτε το μαγικό που έκανε με ΠΑΟΚ!
Μπορεί οι Πράσινοι να μην… έβγαλαν μάτια στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ωστόσο σε έναν συγκεκριμένο τομέα έμοιαζαν άλλη ομάδα σε σχέση με την εικόνα που παρουσίαζαν επί Στραματσόνι.

Όχι, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα το εξαιρετικό στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι εάν προσπαθούσαμε να ισχυριστούμε ότι οι Πράσινοι μάγεψαν στο χορτάρι ή ότι ήταν πολύ ανώτεροι των αντιπάλων τους. Άλλωστε, ακόμα και το γκολ που σημείωσαν ήταν… ευγενική χορηγία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει κλείσει ούτε εβδομάδα στον πάγκο της ομάδας και δεν είναι δυνατόν να έχει προλάβει να αλλάξει πολλά πράγματα. Πιστώνεται, ωστόσο, την επιτυχία σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα, στον οποίο ο προκάτοχός του, Αντρέα Στραματσόνι πήρε κάκιστο βαθμό.

Αναφερόμαστε στη φυσική κατάσταση, έναν από τους μόνιμους λόγους προβληματισμού των Πρασίνων τη φετινή σεζόν. Σαφώς και δεν θα ισχυριστούμε ότι ο Έλληνας τεχνικός μετέτρεψε τους παίκτες του σε… μαραθωνοδρόμους, αλλά δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως για πρώτη φορά στη σεζόν ο Παναθηναϊκός δεν τα «έφτυσε» μετά το 70’!

Θυμηθείτε τι συνέβαινε κατά κόρον φέτος στο Τριφύλλι. Οι ποδοσφαιριστές ξέμεναν από δυνάμεις στο τελευταίο τρίτο των αναμετρήσεων με αποτέλεσμα να χάνονται σίγουρες νίκες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα ματς με Βέροια και Σταντάρ Λιέγης, ενώ υπάρχουν και άλλα παραδείγματα.

Απόψε, εντούτοις, ο Παναθηναϊκός έβγαλε μια άλλη εικόνα. Δεν «κλάταρε» μετά το 70’, αλλά αντίθετα -και με την ψυχολογία υπέρ του μετά το γκολ- έβγαλε πολλά τρεξίματα, ενώ βγήκε και στην κόντρα σε 2-3 περιπτώσεις ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» την αναμέτρηση. Ακόμα και όταν πια ξέμεινε εμφανώς από δυνάμεις, δηλαδή από το 80’, έδωσε μέτρα στον αντίπαλο και διαχειρίστηκε το παιχνίδι με ικανοποιητικό τρόπο, δίχως να δεχθεί ιδιαίτερες φάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν επικράτησε αυτή η εικόνα διάλυσης που παρουσίαζαν οι Πράσινοι επί Στραματσόνι στα φινάλε των αγώνων ελέω κόπωσης.

Προφανώς, οι Πράσινοι θέλουν πολλή δουλειά ακόμα για να βελτιωθούν, ωστόσο φαίνεται πως βαδίζουν σε καλό δρόμο. Άλλωστε και η παραμονή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κάτω από τα γκολπόστ μόνο… θετικό μήνυμα μπορεί να είναι. Ο Στραματσόνι έστω και πολύ αργά, διόρθωσε το «έγκλημα» με τον Στιλ και ο Ουζουνίδης φαίνεται πως συνεχίζει το θέμα πορτιέρο, από εκεί που το άφησε ο προκάτοχός του.

πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments