Αθλητισμός

Στον ΠΑΟΚ δύο παίκτες από τα σπλάχνα του Άρη!

Στον ΠΑΟΚ δύο παίκτες από τα σπλάχνα του Άρη!
Δύο "δικά του παιδιά" του έχει χάσει ο Άρης και φοράνε ήδη τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Τελικά το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά; Στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, υπάρχουν 14 (!) νεαροί ποδοσφαιριστές που σε κάνουν να πεις αμέσως… ναι!

Στην ομάδα Κ15 του Δικεφάλου του Βορρά, θα βρει κανείς τρεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από οικογένεια με… αθλητικό dna.

Ο ένας είναι ο Γιώργος Λαγωνίδης, γιος του βετεράνου διεθνή αμυντικού του ΠΑΟΚ, Κώστα, ο οποίος μάλιστα αγωνίζεται στη θέση του πατέρα του, δηλαδή στο κέντρο της άμυνας.

Ο δεύτερος, είναι ο Θωμάς Καραμπέρης, του οποίου ο πατέρας είναι ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Σωτήρης!

Υπάρχει όμως και ο Αναστάσιος Σαπουντζής, ο οποίος είναι γιος του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Αντώνη Σαπουντζή, για τον οποίο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν είχαν και τα… καλύτερα συναισθήματα όταν αυτός αγωνιζόταν στους «κίτρινους».

Στην ομάδα Κ14, αγωνίζεται ο Αθανάσιος Στοϊνοβιτς, γιος του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της K19 του Πανθρακικού, Ζόραν.

Στην Κ13, ανήκει ο Κωνσταντίνος Θωμαϊδης, γιος του παλαίμαχου επιθετικού του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ, της Δόξας Δράμας και της Βέροιας, Γιάννη, ο οποίος πλέον είναι στενός συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς.

Στην Κ12, βρίσκει κανείς έναν ακόμα νεαρό με διάσημο πατέρα, τον Χαράλαμπο Γεωργιάδη, γιο του Γιώργου Γεωργιάδη του Χαραλάμπους. Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι ο Γκουστάβο Βαρέλα, ο μεγάλος γιος του Αφρικανού αμυντικού του ΠΑΟΚ, Φερνάντο.

Η λίστα δεν σταματάει εδώ. Στην Κ11 μαθαίνει ποδόσφαιρο ο Μαξιμίλιαν Σνάουτσνερ, ο μεγάλος γιος του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, πρώην αμυντικού του ΠΑΟΚ και τα τελευταία χρόνια συνεργάτης του Ίβιτς, ο Γιώργος Καραμπέρης που είναι γιος του Χρήστου Καραμπέρη, διοικητικού παράγοντα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ανιψιός του Θωμά Καραμπέρη, αλλά και ο Τιάγκο Ρομάνο, γιος του πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Ντιέγκο!

Στην ομάδα Κ10, ένας από τους τερματοφύλακες είναι ο Μιχαήλ Πουρλιοτόπουλος, γιος του βετεράνου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, διευθυντή των ακαδημιών και από πέρσι γενικού αρχηγού της πρώτης ομάδας, Βαγγέλη, ενώ στην Κ9 αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Τουρσουνίδης που μπορεί να μην είναι γιος του Γιώργου Τουρσουνίδη, αλλά του αδερφού του, Ζαχαρία, που φόρεσε σε ένα επίσημο παιχνίδι τη φανέλα του ΠΑΟΚ το 1993.

Στην Κ10 ανήκει όμως και ο Τόμας Βαρέλα, ο δεύτερος γιος του Φερνάντο Βαρέλα, ενώ στην Κ8 κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Λεον Σνάουτσνερ, ο μικρός γιος του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments