Αθλητισμός

Έχει μετανιώσει που πήγε στον Ολυμπιακό και θέλει να φύγει!

Έχει μετανιώσει που πήγε στον Ολυμπιακό και θέλει να φύγει!
Σημαντική διπλή αποχώρηση ψήνεται στο Λιμάνι ενόψει Γενάρη! Ποιος ξένος παικτραράς θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του και ποιος παίζει να τον ακολουθήσει;

Tα πάρε-δώσε του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι δεν φοβούνται να πουλήσουν τα αστέρια τους, ακόμα και μεσούσης της σεζόν. Μάλιστα, κάποιες φορές έχουν κάνει και «χρυσά» deals, όπως στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου που πωλήθηκε στη Φούλαμ.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι Πειραιώτες παραχωρούν συχνά σημαντικά κομμάτια του ρόστερ, η λογική λέει ότι δεν θα διστάσουν να δώσουν κάποιους που είτε δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα είτε δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του προπονητή.

Στην πρώτη κατηγορία εμπίπτει ο Όσκαρ Καρντόσο, η μεγάλη καλοκαιρινή μεταγραφή που όμως απογοητεύει αφού ακόμα δεν έχει σκοράρει. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαίο που δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Παραγουανό με την πρώην ομάδα του, την τουρκική Τράμπζονσπορ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν μετανιώσει το γεγονός ότι τον άφησαν να φύγει το καλοκαίρι. Η Τράμπζονσπορ παρουσιάζει μια θλιβερή επιθετική επίδοση φέτος με μόλις 7 γκολ σε 12 ματς, ενώ βολοδέρνει στη 14η θέση σε πρωτάθλημα 18 ομάδων.

Συνεπώς, οι Τούρκοι φέρουν βαρέως το γεγονός ότι άφησαν τον βασικό επιθετικό τους να φύγει. Και στον Ολυμπιακό, όμως, είναι μετανιωμένοι, αλλά από ανάποδη. Άρα, από τη στιγμή που η καλοκαιρινή συμφωνία ζημίωσε και τις δυο πλευρές, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις τον Ιανουάριο με τον Καρντόσο να γυρίζει στην Τουρκία!

Ωστόσο, η υπόθεση του Παραγουανού είναι προς το παρόν μόνο ένα σενάριο. Αντιθέτως, λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Τράμπζονσπορ για άλλον «ερυθρόλευκο» παίκτη, με τα στοιχεία να είναι πιο χειροπιαστά. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Τούρκοι κοιτάζουν τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος δεν λογίζεται στα βασικά πλάνα του Μπέντο, και σκοπεύουν να κάνουν κρούση λίγο μετά την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα, η Τράμπζονσπορ έχει βρεθεί πολλές φορές στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τον παρακολουθήσει και όχι μόνο στα ντέρμπι ή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για παράδειγμα, ο βοηθός προπονητή της ομάδας βρέθηκε στο Ολυμπιακός – Λεβαδειακός και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στο ματς με την Κέρκυρα, γεγονότα που αποδεικνύουν τη σοβαρότητα του ενδιαφέροντος!

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments