Αθλητισμός

Η δυστυχία να ‘σαι Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Η δυστυχία να ‘σαι Μπεργκ στον Παναθηναϊκό
Δεν υπήρχε Μπεργκ στο ματσάκι με τον ΠΑΟΚ. Ο Νο1 παίκτης στο Παναθηναϊκό είναι ο Σουηδός. Να ξέρουμε τι λέμε.

Σ’ αυτόν στηρίζεται ο Παναθηναϊκός, όχι σε κάποιον άλλον. Αν δεν «είναι» μέσα στο παιχνίδι ο Μπεργκ, τότε η ομάδα, αυτή η ομάδα με τις πράσινες φανέλες σα να παίζει με 7 παίχτες. Όχι με 7,5.

Ως κυνηγός περιοχής ο Μπεργκ όχι μόνο «μυρίζει» που και πότε θα χτυπήσει. Πότε θα σκοράρει. Γνωρίζει και το παραμικρό χιλιοστό της μεγάλης περιοχής. Περιμένει, όμως, να τον βρουν οι «από πίσω» του. Όχι εκείνος, ο στράικερ να προσπαθεί να αξιοποιήσει τις αέρα πατέρα μπαλιές που του σερβίρουν. Τι λέτε, ωρέ συμπαίχτες!

Να το πω αλλιώς. Ο Δομάζος έλεγε: «Κάνε το κομάντο σου εσύ ο μπροστά-μπροστά, εγώ θα σε βρω!!! Μην ασχολήσαι μαζί μου».

Το γκολ είναι δουλειά δευτερολέπτου. Ο Μπεργκ για τους άσχετους αν δεν σκοράρει θα είναι εκτός φόρμας, θα έχει υστερήσει, χωρίς ηθικό, και άλλες τέτοιες παπαριές, γιατί; Επειδή στο Παναθηναϊκό δεν τον τροφοδοτούν σωστά.

Επιτέλους! Μην περιμένουν από τον Μπεργκ, που πάντα είναι σε στενή επιτήρηση από τους αντιπάλους, να τρέχει σαν τρελός δεξιά κι αριστερά. Να ψάξει πως θα κάνει το γκολ. Αυτός ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του, διαβάζει τις φάσεις, όμως οι συμπαίκτες του είναι εκείνοι που δεν ξέρουν πώς να τον παίξουν. Επειδή δεν τον «βλέπουν». Με τις κινήσεις του ο Σουηδός δίνει τα «μηνύματα» στους συμπαίχτες του οι οποίοι δεν επικοινωνούν μαζί του. Επειδή στο Παναθηναϊκό λείπουν οι αυτοματισμοί.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments