Αθλητισμός

“Θα παλέψει για τη σωτηρία ο ΠΑΟΚ μαζί με Ηρακλή”, “Άδεια η Τούμπα γι’ αυτή την ομάδα” – “Τέλος ο Ίβιτς”!

“Θα παλέψει για τη σωτηρία ο ΠΑΟΚ μαζί με Ηρακλή”, “Άδεια η Τούμπα γι’ αυτή την ομάδα” – “Τέλος ο Ίβιτς”!
Η άσχημη εμφάνιση που έφερε και την ήττα από τον Παναθηναϊκό έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ. Άλλοι διώχνουν τον Ίβιτς, άλλοι τον στηρίζουν και άλλοι απειλούν για... άδεια Τούμπα!

​Μετά το μεγάλο διπλό επί της Φιορεντίνα η κατάσταση στον ΠΑΟΚ πάει από το κακό στο χειρότερο. Πρώτα η ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ύστερα οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς και η αποπομπή του Γιώργου Τζαβέλλα από την πρώτη ομάδα και τέλος η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και κυρίως η κάκιστη εμφάνιση απέναντι στους Πράσινους.

Το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου του Βορρά είναι διχασμένο, καθώς κάποιοι κράζουν την κατάσταση στην ομάδα, τους παίκτες και τον Ίβιτς, κάποιοι στηρίζουν τον Σέρβο κόουτς και κάποιοι αναφέρονται στον Στέφανο Αθανασιάδη σαν τον… κολλητό του Τζαβέλλα.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα από τα social media του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό:

Tin sonoume den tin sonoume tin katigoria parea me irakli kai veroia

Μη γυρίσετε πισω

Τουλαχιστον δώστε μας τζάμπα τα κολυρια

μεγαλε βλαντο.η σωτηρία ειναι κοντα

Maneqain challenge του αιωνα!

erotisei fetos theloun na pesoumee to exoun san skopo ?

Αδειο γηπεδο. Αυτο τους αξιζει. ΜΟΝΟ αυτο

Αν πέσουνε τέσσερις σωζόμαστε ή θα πέσουμε πηγαίνοντας για πρωτάθλημα !!

Έτσι παιδιά ,πάντα τέτοια!!!Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ…Θα μου πεις εδώ χάσαμε από τον Ατρόμητο ,ο βάζελος θα μας πείραζε;;;Άντε και μια Σλόβαν την Πέμπτη και μετά για υποβιβασμό.Το’χουμε!!!

Πρώτη φορά στα χρονικά τελειώνεις χωρίς μια τελική προσπάθεια.Τώρα τι φταίει κ.Ίβιτς.??????μάλλον εσείς….τα έλεγα…επειγοντως προπονητη να αλλαξει η ομαδα…τωρα κ.σαββιδη ..παρετε επιτελους μια αποφαση.αυτο το σημερινο ειναι η μεγαλυτερη τραγωδια

Ποσο ζωα ειμαστε τελικα σαν οπαδοι βλεπουμε μπροστα στα ματι μας καποιους ποδοσφαιρηστες να θελουν να διωξουν τον Ιβιτσ και εμεις οπως και σε ολες τις ελληνικες ομαδες κοιταμε να τον διωξουμε…. Πως εξηγειτε τετοια εμφανιση με εμφανως καλυτερη ομαδα κατι βρωμαει εδω κ δν ειναι ο προπονητης μας αλλα οι παιχτες που θυχτηκαν οταν εδιωξε τζαβελλα

Μαζί με το συμβόλαιο του τζαβέλα λύστε κ του μπισεσβαρ ούτε για το Κατάρ δν κάνει το παλικάρι παίζει 10αρι κ μου κάνει παιχνίδι ο κρεσπο αυτά δν γίνονται ούτε στο τοπικό

Στηριξη στον Ιβιτς.. ΑΛΛΑ ο Ιβιτς δεν στηριζει τον εαυτο του,θελει να διωξει το παρεακι και βαζει μεσα τον Κλαους.. Ποιος Κλαους;;Ο κολλητος του Τζαβελλα,υπηρχε περιπτωση να μπει και να τα δωσει ολα,εφοσον ο Ιβιτς “τελειωσε” τον Τζαβελλα;; Ρε Ιβιτς..Κοιτα και λιγο τον κωλο σου..Τζαμπα εκτιθεσαι κατ’εμε.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments