Ελλάδα

Σε επιφυλακή 3.000 αστυνομικοί

Σε επιφυλακή 3.000 αστυνομικοί
Ενόψει της 8ης επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αύριο, 6 Δεκεμβρίου.

Σε επιφυλακής βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές, ενόψει της 8ης επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αύριο, 6 Δεκεμβρίου.

Από νωρίς το πρωί το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο για τους πολίτες και τα οχήματα, καθώς στις 12 το μεσημέρι μαθητές και φοιτητές θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια, όπου το παρών θα δώσουν και αντιεξουσιαστικές δυνάμεις, ενώ στις 5 μ.μ., επίσης στα Προπύλαια, είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση διαφόρων ομάδων αντιεξουσιαστών που θα κινηθούν προς το σημείο που έχασε τη ζωή του πριν 8 χρόνια ο 15χρονος μαθητής. Η κατάσταση- λένε οι πληροφορίες από την Αστυνομία – μοιάζει «εκρηκτική» καθώς κάποιοι από τον σκληρό πυρήνα των αντιεξουσιαστών ενδεχομένως να προσπαθήσουν να προκαλέσουν επεισόδια.

Σε συνεχείς συσκέψεις των επιτελών του υπουργείου Δημόσιας Τάξης αποφασίστηκε να «οχυρωθεί» το κέντρο της Αθήνας με βάση το πλάνο που χρησιμοποιήθηκε στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

Συνολικά θα διατεθούν περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί με σκοπό οι δυο συγκεντρώσεις να μην καταλήξουν σε επεισόδια, ένστολοι αλλά και αστυνομικοί με πολιτικά θα λάβουν μέρος στα μέτρα, ενώ όλη η δύναμη της αστυνομίας θα είναι σε επιφυλακή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments