Τουρισμός

ΞΕΕ: 800 τα ξενοδοχεία που έχουν το “Ελληνικό Πρωινό”

ΞΕΕ: 800 τα ξενοδοχεία που έχουν το “Ελληνικό Πρωινό”
Πλέον ενεργοποιείται η διαδικασία ένταξης των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα και διαδικτυακά.

Περί τα οκτακόσια ξενοδοχεία στη χώρα, έχουν υιοθετήσει το πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, “Ελληνικό Πρωϊνό”.

Μετά την επιτυχία αυτή, όπως τονίστηκε σε σημερινή συνέντευξη του ΞΕΕ, πλέον ενεργοποιείται η διαδικασία ένταξης των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα και διαδικτυακά με τη χρήση μιας καινοτόμου ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Μέσω της παραπάνω εφαρμογής, με απλά βήματα ο κάθε ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος στη χώρα, μπορεί αρχικά να ολοκληρώσει τη διαδικασία ένταξης του καταλύματος του στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό”. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια ισχύος του Σήματος, μπορεί να διαμορφώνει το προσφερόμενο “Ελληνικό Πρωινό” της επιχείρησής του, όσο συχνά επιθυμεί, σύμφωνα με τους κανόνες του προγράμματος και τις ανάγκες της επιχείρησής του. 

Η εφαρμογή προσφέρει σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών υποστήριξης του “Ελληνικού Πρωινού” που παρέχει το κάθε κατάλυμα, όπως αυτόματη δημιουργία εδεσματολογίου (Μενού), δημιουργία καρτελών παρουσίασης μεμονωμένων εδεσμάτων με σύντομη περιγραφή του εδέσματος (ελληνικά / αγγλικά), κ.α.

Ταυτόχρονα ξεκινάει το πρώτο πλάνο προβολής του προγράμματος  στις τουριστικές αγορές του εξωτερικού. Στο πλαίσιο αυτό το ΞΕΕ προχωρά άμεσα στην ριζική αναβάθμιση του site, με στόχο να γίνει πιο ελκυστικό. Η ανακατασκευή, αναμένεται να έχει υλοποιηθεί ως την άνοιξη του 2017. Ακολούθως για το “Ελληνικό Πρωινό” θα πραγματοποιηθούν καμπάνιες στα Social Media σε συνεργασία με τη Marketing Greece. Η πρώτη περίοδος εξωστρέφειας του προγράμματος “Ελληνικό Πρωινό” ολοκληρώνεται με την υλοποίηση εκδηλώσεων παρουσίασής του σε Tour Operators και Τουριστικούς Πράκτορες, καθώς και σε ξένους δημοσιογράφους. Το ΞΕΕ φιλοδοξεί να εντάξει στο Ελληνικό Πρωϊνό και εταιρίες, πέραν των αμιγώς ξενοδοχειακών, όπως αυτές της εστίασης αλλά και των ενοικιαζομένων επαύλεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments