Ζώδια

Zώδια σαββατοκυριακο 10-11/12 A

Zώδια σαββατοκυριακο 10-11/12 A
​ζώδια ΚριόςΤο Σάββατο ο ακτινοβόλος Ήλιος συγχρονίζεται με τον προσανατολισμένο στους στόχους Κρόνο, στον ένατο Οίκο του ταξιδιού σας. Ώρα να σκεφτείτε σοβαρά τις χειμωνιάτικες περιπλανήσεις σας, Κριοί. Οι διακοπές των Χριστουγέννων δεν πρόκειται να σχεδιαστούν από μόνες τους! Ψάξτε τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια και Airbnbs για να δείτε αν μπορείτε να καταφέρετε κάτι λίγο πιο […]

​ζώδια ΚριόςΤο Σάββατο ο ακτινοβόλος Ήλιος συγχρονίζεται με τον προσανατολισμένο στους στόχους Κρόνο, στον ένατο Οίκο του ταξιδιού σας. Ώρα να σκεφτείτε σοβαρά τις χειμωνιάτικες περιπλανήσεις σας, Κριοί. Οι διακοπές των Χριστουγέννων δεν πρόκειται να σχεδιαστούν από μόνες τους! Ψάξτε τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια και Airbnbs για να δείτε αν μπορείτε να καταφέρετε κάτι λίγο πιο εξωτικό, από ένα οδικό ταξίδι και από φιλοξενία στον καναπέ της γιαγιάς (όχι ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό). Προσπαθήστε να τα επιβεβαιώσετε όλα αυτά πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στις 19!

Ισχυροί άνθρωποι σας περιβάλλουν την Κυριακή και μπορούν να σας βοηθήσουν με την οικονομική σας ανάπτυξη. Σωπάστε τον εσωτερικό ξερόλα σας και αφήστε την υπερηφάνεια σας στην άκρη. Δεν πειράζει να παραδεχτείτε ότι θα σας χρησίμευε κάποια στρατηγική καθοδήγηση. Μια τεμπέλικη Κυριακή δεν χρειάζεται να είναι αντιπαραγωγική. Κατεβάστε ένα βιβλίο για τα προσωπικά οικονομικά και εμπνευστείτε για να χτίσετε την οικονομική άνεση και την ασφάλεια για το μέλλον σας.

ζώδια ΤαύροςΈτοιμοι για ένα σαγηνευτικό Σάββατο, Ταύροι; Αφήστε τις κουρτίνες κλειστές και σχεδιάστε να πάρετε πρωινό (ίσως και μεσημεριανό) στο κρεβάτι. Με τον Ήλιο και τον Κρόνο να γαντζώνονται στον ερωτικό και προσωπικό όγδοο Οίκο σας, θα θέλετε να μείνετε κοντά σε κάποιον ξεχωριστό. Αλλά μια περιστασιακή σχέση δεν θα είναι αρκετή, με τον σοβαρό Κρόνο εδώ. Κάντε μια συζήτηση για την κατάσταση της σχέσης σας, εάν αισθάνεστε ανασφαλείς. Είναι καλύτερα να ξέρετε πού στέκεται το ταίρι σας ή το δυνητικό άλλο σας μισό, πριν επενδύσετε περαιτέρω.

Ζευγάρια: Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα σας; Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να σας προετοιμάσει για να κάνετε το άλμα. Η Σελήνη της Κυριακής στον Ταύρο, βάζει στο μυαλό σας το μέλλον σας αλλά και πώς να το βελτιώσετε. Η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη ή ομαλή για το απείθαρχο ζώδιό σας, αλλά θα έχετε το κίνητρο να αντιμετωπίσετε μια από τις μεγαλύτερες περιοχές της ζωής σας που έχει ανάγκη από μια αλλαγή. Ξεκινά με ειλικρίνεια: δεν είστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα και είναι εντάξει να το πείτε. Το να παραδεχτείτε ότι υπάρχει θέμα, είναι μόνο το πρώτο βήμα για την επίλυση του προβλήματος, όχι η εξαφάνιση της ζωής όπως την ξέρετε.

ζώδια ΔίδυμοιΝα την κάνετε διπλή ή να επιμείνετε στη μονή παρτίδα; Το Σάββατο ο Ήλιος συνδέεται με τον σοβαρό Κρόνο, στον έβδομο Οίκο σας των ζευγών. Αυτό θα μπορούσε να εμβαθύνει μια βασική σύνδεση, ακόμη και να σας μεταφέρει στο επόμενο στάδιο της δέσμευσής σας. Αλλά εάν ένας δεσμός είναι χτισμένος σε τρεμάμενο έδαφος, θα μπορούσε να ταρακουνήσει την ένωση από τη βάση της.

Νιώθετε μέτρια ικανοποιημένοι; Η γκρίνια και οι κατηγορίες δεν θα σας φέρουν αυτό που θέλετε σε μια σχέση, Δίδυμοι. Αντ’ αυτού, κάντε μια ειλικρινή αλλά συμπονετική συζήτηση για το κοινό σας μέλλον. Περιγράψτε το ιδανικό όραμά σας για την αγάπη, ώστε ο σύντροφός σας να μπορεί να το φανταστεί επίσης.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Ταύρο και τον δωδέκατο Οίκο σας των μεταβάσεων, σας δίνει μια ώθηση για εξαγνισμό. Αφιερώστε τη μέρα σε μια αποστολή ξεκαθαρίσματος. Για να μπορέσετε να καλωσορίσετε κάτι (ή κάποιον) νέο στον κόσμο σας, θα πρέπει να ξεμπερδεύετε με τις μισοτελειωμένες δουλειές που συσσωρεύονται στη ζωή σας. Εάν η ενέργειά σας είναι σε χαμηλά επίπεδα ωστόσο, βιώστε την Κυριακή ως διακοπή μιας ημέρας για έναν. Κοιμηθείτε παραπάνω, κάντε ένα εύκολο μάθημα γιόγκα ή προγραμματίστε μια θεραπεία σε spa. Η αποκατάσταση είναι must αν θέλετε να έχετε μια παραγωγική εβδομάδα!

ζώδια ΚαρκίνοςΤο Σάββατο, ο Ήλιος και ο σοβαρός Κρόνος κάνουν ομάδα στον έκτο Οίκο της φροντίδας του εαυτού σας, γυρνώντας την προσοχή σας στην ευεξία. Η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο, ακόμα καλύτερο κι απ’ το γέλιο. Οπότε σταματήστε να παίζετε τον μάρτυρα και κάντε κάτι για την ακαμψία στο κάτω μέρος της πλάτης σας, την καούρα σας ή τον ενοχλητικό πονοκέφαλο που απλά δεν φεύγει με τίποτα. Κλείστε ένα μασάζ ή μια συνεδρία βελονισμού, είτε ένα ραντεβού με τον γιατρό σας για να λύσει το θέμα μια και καλή. Ψάξτε για υποσκάπτουσες αιτίες στρες που μπορεί να ευθύνονται για αυτό.

Έχετε αναλάβει πάρα πολλές αρμοδιότητες – πάλι; Η ανάθεση σε τρίτους θα μπορούσε να φέρει ανακούφιση! Μειώστε την ένταση σε μια στενή σχέση την Κυριακή, βγάζοντας τις συνομιλίες για το μέλλον από το τραπέζι για σήμερα. Η καλύτερη υπόσχεση για ένα κοινό αύριο, είναι να βεβαιωθείτε ότι απολαμβάνετε την παρέα του άλλου τώρα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πλησιάσατε το ταίρι σας με τον τρόπο που θα κάνατε με έναν νέο φίλο; Δοκιμάστε αυτή την τακτική και απολαύσετε τη ροή της επικοινωνίας που θα υπάρξει ανάμεσά σας ως αποτέλεσμα. Μπορεί ακόμα και να μάθετε κάτι νέο ο ένας για τον άλλον, ή απλά απολαύστε ένα ραντεβού με πολιτιστικές δραστηριότητες.

ζώδια ΛέωνΛέων ο Παντοδύναμος! Όχι αυτό το Σάββατο. Ο Ήλιος και ο περιοριστικός Κρόνος σχηματίζουν ομάδα, για να σας υπενθυμίσουν ότι παρά τις υπερδυνάμεις σας, είστε μόνο ένα άτομο. Η καπάτσα στάση σας είναι πηγή έμπνευσης, αλλά η συντριβή και η κούραση δεν είναι. Για να αποφύγετε αυτή τη μοίρα, ακυρώστε τις δεσμεύσεις σας και αφιερώστε κάποιον από τον ελεύθερο χρόνο σας σε εσάς! Αυτός ο κοσμικός συνδυασμός θα μπορούσε να φέρει μια βαριά ατμόσφαιρα στην ερωτική σας ζωή. Η απουσία κάνει την καρδιά να θέλει περισσότερα. Κάντε ένα διάλειμμα και συνεχίστε τις συζητήσεις, αφού έχετε φροντίσει τον εαυτό σας και έχετε περάσει μια διασκεδαστική μέρα με τους φίλους σας.

Το τρίγωνο της Σελήνης και του Πλούτωνα της Κυριακής, θα μπορούσε να φέρει κάποια αδιάσειστα στοιχεία ότι ήρθε η ώρα να διερευνήσετε την ιδέα να κάνετε τη δική σας επιχείρηση, ακόμη και ως τη δεύτερη δουλειά σας. Ποιος Λέοντας δεν έχει ονειρευτεί, τουλάχιστον μία φορά, να υπογράφει το δικό του μισθό και να είναι το αφεντικό; Αν η Leo Α.Ε δεν είναι προς το παρόν στα χαρτιά, βρείτε τρόπους για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτονομία και ηγεσία στην τρέχουσα εργασία σας. Ένας νέος ρόλος μπορεί να μην είναι ανοικτός ακόμα, αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε τον εαυτό σας για την ανάβαση από τώρα. Περάστε την Κυριακή κάνοντας κάποια προετοιμασία ή μερικά ψώνια, έτσι ώστε να μπορέσετε να γυρίσετε στο γραφείο σαν καθωσπρέπει επαγγελματίας από την επόμενη εβδομάδα.

ζώδια ΠαρθένοςΚρατήστε τα χαρτομάντιλα σε βολικό σημείο! Το Σάββατο, η ευθυγράμμιση του Ήλιου και του συγκρατημένου Κρόνου μπορεί να φέρει στη επιφάνεια μερικά συναισθήματα, που δεν ξέρατε καν ότι βρίσκονται σε καταστολή μέσα σας. Αυτή δεν είναι η στιγμή για να αντισταθείτε στα συναισθήματά σας. Όλες οι θετικές επιβεβαιώσεις και τα μάντρα αυτού του κόσμου, δεν θα κάνουν αυτά τα σύννεφα να εξαφανιστούν. Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσετε αυτά τα συναισθήματα, είναι να τα κοιτάξετε άφοβα και να βρείτε το δρόμο σας μέσω αυτών. Κλάψτε μέχρι να κουραστείτε, χτυπήστε ένα μαξιλάρι, βρεθείτε με τους πιο υποστηρικτικούς σας φίλους – αυτούς που σας επιτρέπουν να τα βγάζετε από μέσα σας. Και αυτό θα περάσει, και μια φιλία μπορεί να γίνει βαθύτερη ως αποτέλεσμα της ευαισθησίας σας.

Η ανάγκη για περιπλάνηση σας χτυπά την πόρτα την Κυριακή, οπότε βρείτε το δρόμο σας έξω από την επικίνδυνη αυτή κατάσταση. Μια ημερήσια εκδρομή (με το τρένο, με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο) μπορεί να κάνει θαύματα για να ανανεώσει τη διάθεσή σας. Ίσως ακόμη και να νιώσετε τη σπίθα του έρωτα, καθώς θα εξερευνάτε νέους ταχυδρομικούς κώδικες. Μιλήστε σε αγνώστους, ακόμα κι αν παραμείνετε κοντά στη βάση σας. Ποτέ δεν ξέρετε, Παρθένοι. Μια συναρπαστική συζήτηση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα Κυριακάτικο ραντεβού για δείπνο.

ζώδια ΖυγόςΤο Σάββατο ο Ήλιος συνδέεται με τον προσεκτικό Κρόνο, στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας. Μην αναβάλετε πλέον τα βελτιωμένα μέτρα για την ασφάλειά σας, ιδίως με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στις 19 Δεκεμβρίου! Βάλτε ισχυρό κωδικό πρόσβασης στο Google και ενημερώστε όλους τους υπόλοιπους, εφευρίσκοντας έναν κωδικό που θα θυμάστε ή αποθηκεύοντας αυτή την πληροφορία κάπου ασφαλή. Αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή κάποιου άλλου, να είστε αδυσώπητα επιμελείς στις αποσυνδέσεις από τα e-mail σας και τους τραπεζικούς και κοινωνικούς χώρους ενημέρωσης. Η ίδια προστασία να επεκτείνεται και σε ο,τιδήποτε γράφετε. Να είστε περισσότερο προσεκτικοί και να αφήνετε τα λόγια σας για διαπροσωπικές συναντήσεις – ή για το κλειδωμένο σας ημερολόγιό.

Την Κυριακή μπορεί να βλέπετε πιο καθαρά τα ελαττώματα των άλλων, αλλά να είστε ευαίσθητοι όταν μοιράζεστε αυτά που βλέπετε. Το νόημα είναι να τους υποστηρίξετε στην εξέλιξή τους, όχι να τους κάνετε να νιώθουν κατακριμένοι ή ντροπιασμένοι. Αντί να πάτε για το άμεσο χτύπημα, δοκιμάστε να μοιραστείτε μαζί τους ένα παρόμοιο μάθημα που έχετε μάθει από τη δική σας ζωή. Αυτό μπορεί να ανάψει ένα φως στο θέμα τους, βοηθώντας τους να δουν τα δικά τους κουσούρια, χωρίς να χρειαστεί εσείς να τους τα επισημάνετε.

ζώδια ΣκορπιόςΣταματήστε αυτό το Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα αγορών, Σκορπιοί. Το Σάββατο ο Ήλιος και ο περιοριστικός Κρόνος συγχρονίζονται στον τομέα των χρημάτων σας, ζητώντας σας ορθή κρίση. Πριν πάρετε άλλο ένα δώρο, κάντε μια λίστα και ελέγξτε τη δύο φορές. Και ρωτήστε τον εαυτό σας ειλικρινά, αν περιμένετε πάρα πολλά από εσάς με τη στρατηγική δοσίματός σας. Οι υπερβολικές δαπάνες για να δείξετε ότι αγαπάτε κάποιον, μπορεί να οδηγήσουν σε δυσαρέσκεια – μαζί με ατελείωτους λογαριασμούς. Ξεπεράστε το αυτό, όντας ειλικρινείς σχετικά με τα οικονομικά σας με την οικογένεια και τους στενούς σας φίλους. Μπορεί ακόμη και να συμφωνήσετε σε ένα οικονομικό πλατό, έτσι ώστε να είναι όλα δίκαια.

Η Κυριακή μπορεί να φέρει μερικές συναρπαστικές αφυπνίσεις για την ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν πάντα περισσότερα για να μάθετε, Σκορπιοί, αλλά μήπως η ίδια σχέση συνεχίζει να εμφανίζεται σε διάφορες μορφές; Μήπως πάλι καταλήγετε πάντα στον ίδιο εκνευριστικό ρόλο, ανεξάρτητο με το ποιος είναι ο σύντροφός σας. Αντί να σηκώσετε το δάχτυλο, αρχίστε να κοιτάτε μέσα σας. Μια ειλικρινής συνειδητοποίηση των μοτίβων σας, που μπορεί να σαμποτάρουν τον ίδιο σας τον εαυτό, είναι το κλειδί για το σπάσιμό τους. Σήμερα θα μπορούσατε να πιάσετε τον εαυτό σας στην πράξη και να κάνετε την επιλογή να δοκιμάσετε μια διαφορετική προσέγγιση. Καλωσορίστε την προσωπική σας επανάσταση!

ζώδια ΤοξότηςΤο Σάββατο, ο ακτινοβόλος Ήλιος ενώνει τις δυνάμεις του με τον συντηρητικό Κρόνο στο ζώδιό σας – ένα γεγονός που συμβαίνει μόνο τρεις φορές κάθε 29 χρόνια! Αυτή η εξαιρετική ευκαιρία σας βοηθά να εκδηλώσετε οποιαδήποτε ουσία θέλετε να φέρετε στη ζωή σας.

Μάθημα πρώτο: αν θέλετε οι άλλοι να σας πάρουν στα σοβαρά, θα πρέπει να πάρετε τον εαυτό σας στα σοβαρά και να τον παρουσιάσετε με τον τρόπο που θέλετε οι άλλοι να σας βλέπουν (όχι άλλο αυτό που βλέπεις παίρνεις!). Αν η ντουλάπα σας χρειάζεται λίγη ανανέωση, πάρτε στον εαυτό σας μερικά βασικά κομμάτια που θα δώσουν έναν αέρα επαγγελματισμού και εμπιστοσύνης. Προετοιμάστε την ψιλή κουβέντα του ασανσέρ και έχετε ένα σύντομο, ζωηρό σενάριο σε ετοιμότητα αν οι άλλοι συνεχίσουν με ερωτήσεις.

Την Κυριακή πείτε όχι σε μια προσφορά που δεν είναι αρκετά καλή. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να συμβιβαστείτε, Τοξότες, οπότε μην παίρνετε λιγότερα από αυτά που σας αξίζουν. Παίρνοντας το δεύτερο καλύτερο, καθυστερείτε απλά τη διαδικασία του να πάρετε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Μπορεί να υπάρχουν περιθώρια για διαπραγμάτευση, οπότε μην αποκλείσετε αυτή την επιλογή. Από την άλλη, αν αυτό έχει θεμελιώδεις αναντιστοιχίες, θα χάσετε το χρόνο σας προσπαθώντας να φέρετε την κατάσταση στα μέτρα σας. Να έχετε πίστη και κρατηθείτε για τη σωστή εφαρμογή.

ζώδια ΑιγόκερωςΤο Σάββατο ο Ήλιος κάνει ομάδα με τον κυβερνήτη σας, τον σοβαρό Κρόνο, στον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος και της επούλωσης. Αυτοί οι δύο πλανήτες ευθυγραμμίζονται μόνο τρεις φορές κάθε 29 χρόνια, καθιστώντας αυτή μια τεράστια ευκαιρία για να αφήσετε επιτέλους πίσω σας τοξικά πρόσωπα ή παλιά μοτίβα συμπεριφοράς. Ωστόσο η συγχώρεση δεν είναι λησμονιά. Αν κάποιος σας έκανε κάτι πραγματικά εξωφρενικό – ή δεν έχετε την εμπιστοσύνη ότι δεν θα το κάνει ξανά – κόψτε το τώρα, παρά να κινδυνεύσετε να το περάσετε πάλι αυτό. Ο δωδέκατος Οίκος σας βοηθά να προστατεύσετε την καρδιά σας και σας επιτρέπει να δείτε ότι το να αποδέχεστε ανοιχτά κάποιον που δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, μπορεί να σας βάλει πίσω στη γραμμή του πυρός και πάλι.

Η παιχνιδιάρικη Σελήνη της Κυριακής στον Ταύρο σας βοηθά να το ξεπεράσετε. Χαλαρώστε για σήμερα και αγνοήστε τη λίστα με τις δουλειές σας, για όσο περισσότερο μπορείτε. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κρατάτε τον εαυτό πολύ απασχολημένο για να αποφύγετε τα συναισθήματά σας. Λίγη Βιταμίνη Δ (διασκέδασης δηλαδή) μπορεί να σας φέρει στα ίσα σας – και αν κλάψετε και λίγο κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος χορού ή ενός καφέ, θα είναι ανακούφιση! Φροντίστε τον εαυτό σας, επίσης. Με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα να κλείνει το μάτι στη Σελήνη, μπορεί να κλείσετε το Σαββατοκύριακό σας με ένα λαμπερό νέο χτένισμα – ή ακόμα και με ένα τατουάζ!

ζώδια ΥδροχόοςΈτοιμοι να ξεκινήσετε αυτά τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, Υδροχόοι – ή ακόμα αποφεύγετε την επίσημη συμμετοχή; Το Σάββατο, ο Ήλιος σχηματίζει ομάδα με τον νηφάλιο Κρόνο στον ενδέκατο Οίκο σας των ομάδων. Κάντε μια ειλικρινή εκτίμηση: η ένταξη έχει τα προνόμιά της σίγουρα, αλλά μήπως υπάρχει ένας βαθύτερος λόγος που σας κάνει να αντιστέκεστε; Εάν έχετε αμφιβολίες, μην ντραπείτε να κάνετε ερωτήσεις. Ακόμη και αν επιλέξετε να παραμείνετε ελεύθερο πουλί, τουλάχιστον θα το κάνετε από μια τεκμηριωμένη θέση.

Την Κυριακή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια θυσία για κάποιον που αγαπάτε, αλλά θα είστε πραγματικά εντάξει με αυτό. Αυτό το άτομο σας έχει σώσει πάνω από μία φορά και δεν θα σας πειράξει πολύ να ανταποδώσετε τη χάρη. Στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί να είστε εσείς αυτοί που χρειάζονται μια χείρα βοηθείας. Βάλτε την υπερηφάνεια σας στην άκρη και απλά ζητήστε τη. Γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι, Υδροχόοι – και το έχετε αποδείξει εσείς οι ίδιοι ξανά και ξανά.

ζωδια ΙχθύεςΤο Σάββατο, ο προσανατολισμένος στο μέλλον Κρόνος ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας – μια συνάντηση προωθητική για την καριέρα σας, που συμβαίνει μόνο τρεις φορές κάθε 29 χρόνια! Πάρτε λίγο χρόνο για να αναλογιστείτε τα συναισθήματά σας για τη δουλειά σας. Πόσο χρόνο περνάτε κάνοντας πράγματα που δεν απολαμβάνετε – και ποια είναι τα καθήκοντα που κάνουν την καρδιά σας να τραγουδά; Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να εκχωρήσετε ή να αναθέσετε μερικές από τις εργασίες που έχετε. Αυτό μπορεί να απαιτεί χρήματα – και το να εκπαιδεύσετε κάποιον άλλο μπορεί να πάρει χρόνο – αλλά αυτά είναι τα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρχίστε να κάνετε περισσότερα από αυτά που αγαπάτε και στο τέλος θα έχετε μια εντελώς νέα σχέση με την εργασιακή σας ζωή.

Την Κυριακή, η κοινωνική πεταλούδα των Ιχθύων θέλει να πετάξει ελεύθερη. Αλλά ενώ σας αρέσει να περιφέρεστε από παρέα σε παρέα, αυτή η συνήθειά σας μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα των πιο κοντινών σας σχέσεων. Δεν θα έχετε ποτέ την ευκαιρία να συνδεθείτε πραγματικά με τους ανθρώπους, αν πάντα πετάτε μακριά. Εξετάστε το ενδεχόμενο να γίνετε πιο ενεργά μέλη μιας ομάδας, ειδικά αν αυτή μοιράζεται κοινές αξίες – και μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον σας για περισσότερο από μία ώρα. Είτε αφιερώστε την Κυριακή στον κοινωνικό πειραματισμό. Σμίξτε με νέους ανθρώπους και μπορεί να βρείτε την πραγματική σας φυλή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments