Αθλητισμός

Μίλησαν και αποφάσισαν για όλα Μελισσανίδης-Μαϊστόροβιτς

Μίλησαν και αποφάσισαν για όλα Μελισσανίδης-Μαϊστόροβιτς
Σύσκεψη κορυφής 2 ωρών στα γραφεία της ΠΑΕ.

Συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και διήρκησε για περίπου 2 ώρες, πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Φυσικά, το κυρίαρχο θέμα της ατζέντας των δύο πλευρών ήταν τα μεταγραφικά του Ιανουαρίου. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ενημέρωσε για τα πάντα που αφορούν τις κινήσεις και τις επαφές που έχουν ως τώρα γίνει, έδωσε πλήρη εικόνα στον Μελισσανίδη και αποφασίστηκε πως από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, για την ενίσχυση της ομάδας. Τα ονόματα των παικτών που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνουν το λιγότερο 2 μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να προκύψουν και άλλες ακόμα.

Επίσης, ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο στο οποίο κατέληξαν οι δύο άνδρες, είναι το χρονικό πλαίσιο που έθεσαν. Αμφότεροι συμφώνησαν ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να κινηθεί πολύ γρήγορα, αφού Μαϊστόροβιτς και Μοράις έχουν ήδη θέσει την σειρά προτεραιότητας, με σκοπό οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να είναι διαθέσιμοι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της νέας χρονιάς, απέναντι στον Παναιτωλικό.

 Στην συνάντηση δεν έδωσε το παρόν ο Μπάγεβιτς αφού όπως φαίνεται στον τομέα των μεταγραφών αποκλειστικός… κουμανταδόρος, είναι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Και ο Σουηδός είναι και αυτός που θα τρέξει όλες τις εξελίξεις.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments