Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πλησιάζει ο Βέλλιος, βλέπει Βίντα

Ολυμπιακός: Πλησιάζει ο Βέλλιος, βλέπει Βίντα
Στην απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίζεται να προχωράει ο Ολυμπιακός. Ο Βίντα στο προσκήνιο για την άμυνα, φεύγει ο Βιάνα!

​Πέρα από το θέμα του προπονητή, σε πρώτο πλάνο στο μεγάλο Λιμάνι είναι και η ενίσχυση της ομάδας. Η πρώτη κίνηση μάλιστα των πρωταθλητών θα αφορά όπως όλα δείχνουν την επίθεση και μάλιστα εμφανίζονται να προχωρούν στην απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με το «Goal». 

Παράλληλα όμως οι Πειραιώτες ασχολούνται και με περιπτώσεις στόπερ για να βελτιώσουν την αμυντική τους εικόνα, με το όνομα του διεθνούς Κροάτη, Ντομαγκότζ Βίντα της Ντιναμό Κιέβου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Πρόκειται για 27χρονο αμυντικό, που αγωνίζεται από τα μισά της σεζόν 2012-13 στην ουκρανική ομάδα, ενώ φέτος είναι βασικός κι αναντικατάστατος μετρώντας 15 συμμετοχές (2 γκολ) στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ φυσικά είναι και ενεργό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του. 

Από εκεί και πέρα εκτός από τον Σιόβα, στην πόρτα της εξόδου φαίνεται να βρίσκεται κι ο Βιάνα με δανεισμό, ιδίως αν επιβεβαιωθεί το διαζύγιο με τον Μπέντο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments