Πολιτική

“Πανηγυρίζουν” για τον “μποναμά” που έφερε ευνοϊκές… δημοσκοπήσεις

“Πανηγυρίζουν” για τον “μποναμά” που έφερε ευνοϊκές… δημοσκοπήσεις
Έξαρση των περιοδειών των υπουργών μετά από την Πρωτοχρονιά.

Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κυβέρνηση να διαρρέει ότι λαμβάνει δημοσκοπήσεις, στις οποίες η ίδια κερδίζει. Από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, διαμηνύεται ότι τα δημοσκοπικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκαν χάρη στον έκτακτο “μποναμά” του Αλέξη Τσίπρα προς συνταξιούχους και νησιώτες.

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται, λίγες μέρες αφότου η κυβέρνηση της Αριστεράς υπέγραψε για ενεργοποίηση του “κόφτη” στις συντάξεις, σε περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι του 2016 λόγω της “παροχολογίας” του πρωθυπουργού. 

Οι συνταξιούχοι θα πληρώσουν το “μάρμαρο”, εντούτοις το Μαξίμου “πανηγυρίζει” για ευνοϊκές προς την κυβέρνηση δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα δε με το ίδιο δημοσίευμα, οι υπουργοί της κυβέρνησης θα συνεχίσουν την πολιτική της περιοδείας, με “μπροστάρη” τον ίδιο τον κ. Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός θα επιμείνει στις εξορμήσεις του ανά την επικράτεια.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στο πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος τη Μεσσηνία, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής την Ζάκυνθο, ο υπουργός και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Νεκτάριος Σαντορινιός τα Δωδεκάνησα και ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης την Αρκαδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments