Κόσμος
pagenews.gr / Κόσμος / ΗΠΑ: Άφησε πάνω από 1 εκατ. δολάρια σε σκύλους και γάτες!
ΗΠΑ: Άφησε πάνω από 1 εκατ. δολάρια σε σκύλους και γάτες! | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Ιανουαρίου 2017, 15:16 1 Ιανουαρίου 2017, 15:16

Τη στιγμή που φιλοζωικές οργανώσεις «παλεύουν» για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, υπάρχουν και άνθρωποι που με την προσφορά τους αποδεικνύουν την αγάπη τους στα αδύναμα αυτά πλάσματα.

Γυναίκα από το Τενεσί των ΗΠΑ αγαπούσε τόσο πολύ τα ζώα και συγκεκριμένα, τις γάτες και τους σκύλους που αποφάσισε να αφήσει όλη της την περιουσία στην προστασία και στη φροντίδα τους.

Όταν πέθανε στα τέλη του 2015, σε ηλικία 72 ετών, η επιγραφή στην ταφόπλακά της έγραφε ότι η DeLawder ήταν «μία ένθερμη λάτρης των ζώων».

Έναν χρόνο αργότερα, μία ανακοίνωση ήρθε για να αποδείξει ότι αυτό ήταν κάτι παραπάνω από αλήθεια.

Η DeLawder, τηλεφωνήτρια της AT & T στην Ουάσινγκτον, αγαπούσε τόσο πολύ τις γάτες και τους σκύλους που άφησε την περιουσία της για να χρησιμοποιηθεί «αποκλειστικά στη φροντίδα των γατιών και των σκυλιών της μικρής περιοχής Κάρτερ στο Τενεσί της Αμερικής» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δήμαρχος της περιοχής, Leon Humphrey σε μήνυμα του τα Χριστούγεννα.

Το κτήμα της εκλιπούσας γυναίκας, σύμφωνα πάντα με το δήμαρχο, εκτιμάται ότι στοιχίζει περίπου 1.200.000 δολάρια.

«Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν και αγαπούν τα κατοικίδια ζώα τους, όπως τα παιδιά τους και πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν παιδιά, θεωρούν τα κατοικίδια ζώα τους, παιδιά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αγάπης, η αείμνηστη Glenda Taylor DeLawder», επισημαίνει ο δήμαρχος.

Ο Humphrey ανέφερε στο μήνυμά του ότι οι διαχειριστές της περιουσίας της DeLawder έχουν ήδη καταθέσει 540.000 δολάρια σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση των σημείων που φιλοξενούν γάτες και σκύλους καθώς και για την αγορά ενός φορτηγού που θα παίρνει τα ζώα και θα τα μεταφέρει σε κλινικές ή σε εκδηλώσεις υιοθεσίας. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το δώρο της DeLawder ως «τεράστιο» και «μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές δωρεές που έχουν δοθεί ποτέ».2017