Αθλητισμός

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό!

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό!
Πολύ κρίσιμες είναι οι μέρες που έρχονται για το "τριφύλλι" και στην ΠΑΕ ...τρέχουν να προλάβουν! Τι αγχώνει τη διοίκηση και ποιες είναι οι κινήσεις του αφεντικού;

​Η απουσία του Γιάννη Αλαφούζου από τον κοπή της πίτας της “πράσινης” ΠΑΕ, συζητήθηκε έντονα στον Παναθηναϊκό, τόσο εντός όσο και εκτός της ομάδας, μιας και ο πρόεδρος της ομάδας συνήθιζε να δίνει κάθε χρόνο το “παρών” στην εορταστική εκδήλωση του συλλόγου για τη νέα χρονιά.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το αφεντικό της ομάδας έχει μεγάλο φόρτο εργασίας το τελευταίο διάστημα, ενώ καλείται τις επόμενες μέρες να διευθετήσει αρκετές υποθέσεις που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πλησιάσει η εποχή της αδειοδότησης, η οποία για να καλυφθεί και να μην προκύψουν προβλήματα στην ομάδα, θα πρέπει το αφεντικό του συλλόγου να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Πρόκειται κυρίως για παίκτες που δεν έχουν πληρωθεί τον Δεκέμβριο, για άλλες προσφυγές και οφειλές που εκκρεμούν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να πεισθούν οι ποδοσφαιριστές που περιμένουν τα χρήματά τους, να βάλουν την υπογραφή τους, προκειμένου η διοίκηση να καταφέρει να εξασφαλίσει την αδειοδότηση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Γιάννης Αλαφούζος, πέρα από τις άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, έχει πολλούς “πονοκεφάλους” για τον Παναθηναϊκό, που πρέπει το αμέσως επόμενο διάστημα να τακτοποιηθούν για προχωρήσει η ομάδα για τη νέα σεζόν χωρίς θέματα.

Γι΄ αυτό το λόγο είναι “χαμένος” όλο αυτό το διάστημα, κάνοντας προσπάθειες να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν τη εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα γίνονται συζητήσεις για τον Παναθηναϊκό της επόμενης περιόδου.

Είναι δεδομένο ότι προτεραιότητα αποτελεί η διευθέτηση όλων των τρέχοντων εκκρεμοτήτων, ωστόσο παράλληλα σχεδιάζεται η νέα σεζόν, με βασικό σκοπό να αποφευχθούν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, όπου το μπάτζετ εκτροχιάστηκε και η ΠΑΕ εκτέθηκε σε πολλά οικονομικά ανοίγματα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το σημερινό ρεπορτάζ που αναφέρει ότι έχει αποφασισθεί εν όψει της επόμενης περιόδου σημαντική μείωση του μπάτζετ, το οποίο δε θα ξεπερνάει τα 7 εκ. ευρώ, σε μια προσπάθεια που γίνεται να …συμμαζευτούν ξανά τα οικονομικά του συλλόγου και να μην υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν μπορούν να καλυφθούν.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments