Διεθνή

Θλιβερή δικαιολογία παιδόφιλου για τις πράξεις του

Θλιβερή δικαιολογία παιδόφιλου για τις πράξεις του
Γνωστός Βρετανός αστροφυσικός, προκαλεί και εξοργίζει με την δικαιολογία που ''ανακάλυψε'' για τις τερατώδεις συνήθειές του.

Ένας 59χρονος διαπρεπής και ευηπόληπτος βρετανός αστροφυσικός, προκάλεσε την κοινή γνώμη, όταν βρέθηκε κατηγορούμενος για ενασχόληση με παιδική πορνογραφία και δικάσθηκε γι’ αυτό, χρησιμοποίησε μια πρωτότυπη -και αποτελεσματική- υπερασπιστική γραμμή.

Έριξε το φταίξιμο για τις τάσεις του στις παρενέργειες των φαρμάκων που έπαιρνε για τη νόσο Πάρκινσον, από την οποία έπασχε.

Ο Τζέρεμι ‘Αλινγκτον-Σμιθ, πρώην καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ντάραμ, είχε αποκαλυφθεί ότι επί πέντε χρόνια βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες με κοντές φούστες και σορτς σε δημόσιους χώρους, καθώς και άλλες να γδύνονται, χρησιμοποιώντας μια κάμερα κινητού τηλεφώνου στερεωμένη κάτω από μια πόρτα.

Όπως ανακάλυψε, εξάλλου, η αστυνομία, είχε «κατεβάσει» στους υπολογιστές του σπιτιού και του γραφείου του στο πανεπιστήμιο χιλιάδες φωτογραφίες παιδιών που κακοποιούνταν σεξουαλικά, ενώ ο ίδιος είχε σχεδιάσει πάνω από 4.000 παρόμοιες εικόνες. Είχε ακόμη δημιουργήσει ένα «εγχειρίδιο παιδοφίλων’, που περιείχε συμβουλές για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, στο οποίο είχε συμπεριλάβει μερικά από τα σχέδιά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments