Πολιτική

Αντίδραση ΑΝΕΛ για την δήλώση Κατρούγκαλου

Αντίδραση ΑΝΕΛ για την δήλώση Κατρούγκαλου
Καμμένος κατά Κατρούγκαλου.

Δυσφορία στους κόλπους των ΑΝΕΛ, προκαλεί η χθεσινή δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικής Πολιτικής , Γιώρου Κατρούγκαλου, με την οποία τάχθηκε υπέρ των τουρκικών προεκλογικών συγκεντρώσεων σε ελληνικό έδαφος και με την οποία αιφνιδίασε τους πάντες. Πέραν της μηδενικής ύπαρξης τουρκικού στοιχείου με τη μοιρφή παροικίας, στην Ελλάδα πράγμα που εν τοις πράγμασι προκαλεί απορία, η δήλωση προξένησε και την αντίδραση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων , κ. Δημήτρη Καμμένου.

Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις εθνικά επικίνδυνες, αδιανόητες πρακτικές δήθεν ανοχής» δηλώνει ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων, ο κ. Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως «όχι! Δεν πρέπει να επιτραπούν προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος Ερντογάν στην Θράκη. Τόσο για πολιτικούς όσο και για Εθνικούς λόγους».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι «τη στιγμή όπου σύσσωμη η Ευρώπη καταδικάζει τα αντιδημοκρατικά “πιστεύω”, τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και τις προβοκάτσιες του Ερντογάν, η Ελλάδα πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και την συμπαράστασή της ενάντια στο προσβλητικό παραλήρημα κυβερνητικών στελεχών της Τουρκικής κυβέρνησης κατά των λαών της Ευρώπης και σε όλους όσοι απλά διαφωνούν μαζί τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments