Ελλάδα

Ν.Δ. κατά Τόσκα

Ν.Δ. κατά Τόσκα
Δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της, ισχυρίζονται στο Μοσχάτο.

Σε σημερινή του ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσεως, στηλιτεύει την πολιτική ηγεσία της ΕΛΛ.ΑΣ., την οποία κατηγορεί στην ουσία ότι κρατάει δεμένα τα χέρια των αστυνομικών.«Η Αστυνομία δεν επεμβαίνει γιατί δεν την αφήνουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχετικά με τις παρεμβάσεις της Αστυνομίας για τον τερματισμό καταλήψεων, τις αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και τις σημερινές δηλώσεις του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) κ. Γρηγόρη Γερακαράκου.

«Την ίδια στιγμή που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν θέση υπέρ των καταλήψεων και εναντίον της νομιμότητας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομιών Υπαλλήλων ορθώνει κραυγή αγωνίας, για την κατάσταση ανομίας που διαμορφώνεται στη χώρα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Και προσθέτει: «Αναγνωρίζει ότι σ΄ ολόκληρες γειτονιές είναι απαγορευτική η πρόσβαση της Αστυνομίας, διερωτάται ποια συμφέροντα κρατούν δεμένα τα χέρια της και τονίζει ότι η Αστυνομία δεν επεμβαίνει γιατί δεν την αφήνουν. Ο κατ’ ευφημισμό Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ακούει;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments