Πολιτική

”Μεταγραφή” στην ομάδα του θέλει ο Λεβέντης τον Θεοδωράκη

”Μεταγραφή” στην ομάδα του θέλει ο Λεβέντης τον Θεοδωράκη
Λεβέντης για Θεοδωράκη: Τον θέλω για υποψήφιο, αν ήθελε-Ασυνάρτητο να συνεργαστεί με τη Ν.Δ., εγώ όμως θα μπορούσα!

Την πόρτα του ανοιχτή αφήνει στον Σταύρο Θεοδωράκη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντη, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Eίναι αξιόλογος σαν άνθρωπος και θα μπορούσα να τον έχω ως υποψήφιο εάν ήθελε. Θεωρώ ασυνάρτητο και βλακώδες να πάει με τη ΝΔ. Επίσης, θεωρώ ότι είναι κακό να πάει και με τα ορφανά του Σημίτη», ήταν η ακριβής έκφραση του Λεβέντη. Το παράδοξο είναι ότι ενώ η πιθανή επιλογή του κόμματος της Ν.Δ. για τον Θεοδωράκη, συνιστά ασυναρτησία, για κείνον δεν αποκλείει καθόλου, θεωρώντας το, προφανώς, σοφία…

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Κυριάκο, είπε: «Βεβαίως, θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε αρκεί να τηρήσουν τα εννέα σημεία. Εμείς δεν ζητάμε υπουργεία, δεν ζητάμε τίποτα ως λάφυρο. Εμείς ευχαρίστως θα δώσουμε ότι έχουμε 10-20 βουλευτές, ότι έχει η Ένωση Κεντρώων, ευχαρίστως τους προσφέρει στο πρώτο κόμμα προς σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς να ζητάμε ούτε μία γενική γραμματεία, ούτε ένα υπουργείο. Αρκεί να μου δώσει την υπόσχεση ο Πρωθυπουργός ότι εντός εξαμήνου οι 300 βουλευτές θα γίνουν 200, οι συντάξεις των πλουσίων θα καταργηθούν για να βοηθήσουμε αναπήρους και πολυτέκνους, οι πολλές συντάξεις να συγχωνευτούν σε μία με ανώτερο πλαφόν τα 1.500 ευρώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments