Τεχνολογία

Γυαλιά ηλίου για ανέπαφες συναλλαγές!

Γυαλιά ηλίου για ανέπαφες συναλλαγές!
Wearable της Visa φέρνει τις δυνατότητες κινητής πληρωμής στο πρόσωπό σας!

Η Visa ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο ένα νέο πρόγραμμα ανέπαφων συναλλαγών που θα ολοκληρώνεται με τη χρήση συμβατών γυαλιών ηλίου. 

Πρώτη δοκιμή του προγράμματος θα γίνει στο διαγωνισμό World Surf League 2017 Quicksilver and Roxy Pro Gold Coast που υποστηρίζεται από την εταιρεία.

Απαιτεί η συσκευή πληρωμής  να απέχει χιλιοστά από τον αναγνώστη, πράγμα που σημαίνει επίσης, ότι πρέπει να βγάζετε τα εν λόγω γυαλιά ηλίου κάθε φορά που θέλετε να πληρώσετε με αυτά.

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη φόρτισης μπαταρίας για τα γυαλιά καθώς το τσιπ NFC είναι παθητικό και αντλεί ενέργεια από τον αναγνώστη.

Η ασφάλεια για κάθε ζεύγος γυαλιών, περιλαμβάνει τεχνολογία tokenization της Visa, η οποία αντικαθιστά τα αναγνωρίσιμα στοιχεία πληρωμής του χρήστη με μοναδικούς κρυπτογραφημένους αριθμούς για κάθε πληρωμή. Δεν υπάρχει τίποτα, ωστόσο που θα σταματούσε κάποιον από τη χρήση των γυαλιών ηλίου, από τη στιγμή που θα τα πάρει στα χέρια του. Σε περίπτωση κλοπής πρέπει να επικοινωνήσετε με τον εκδότη της πιστωτικής κάρτας και να την ακυρώσετε.

Προς το παρόν, όμως, η Visa δεν έχει σχέδια για την επέκταση του προγράμματος πέραν των πιλοτικών μοντέλων στην Αυστραλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments