Ελλάδα

Έγκλημα Μοσχάτου: Τρία βίντεο που δείχνουν τις πρώτες στιγμές μετά το φονικό (vids)

Έγκλημα Μοσχάτου: Τρία βίντεο που δείχνουν τις πρώτες στιγμές μετά το φονικό (vids)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Καρέ - καρέ η επιχείρηση της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ να μπουν στο πρακτορείο και η μεταφορά του θύματος στο ασθενοφόρο.

Στη δημοσιότητα φέρνει ο “Ελεύθερος Τύπος” τρία βίντεο από τη βραδιά του φονικού στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο, όπου ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης σκότωσε τον 47χρονο Μάριο Λιακόπουλο.

Στο πρώτο βίντεο φαίνονται οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες έξω από το πρακτορείο του ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Στο δεύτερο ένας άνδρας του ΕΚΑΒ σκύβει και μπαίνει με φακό στο σκοτεινό πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου βρίσκεται εγκλωβισμένος και βαριά τραυματισμένος ο ξενοδόχος.

Στο τρίτο βίντεο φαίνονται οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ οι οποίοι μεταφέρουν ζωντανό στο ασθενοφόρο τον 47χρονο ξενοδόχο που έχει δεχθεί τέσσερις πυροβολισμούς.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.