Άποψη

Ανδρική μόδα: Τι θα φορεθεί φέτος την άνοιξη;

Ανδρική μόδα: Τι θα φορεθεί φέτος την άνοιξη;
Τάσεις της μόδας για φέτος την άνοιξη...! Και προσεγγίζοντας το θέμα αλλιώς... δεν θα μιλήσουμε για γυναικεία μόδα αλλά για αντρική!

Αν το τι φοράμε αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα μας, τότε οι τάσεις τις μόδας μήπως μας δείχνουν τι σημαίνει να είσαι άντρας το 2017..;

Η επιστροφή του ροζ, τα retro jackets, τα χρωματιστά πουκάμισα με τα μεγάλα καλοκαιρινά μοτίβα, οι παντόφλες και τα παντελόνια με πιέτες δείχνουν πως ο άντρας του 2017 απενοχοποιείται  όσο αφορά την επιλογή χρωμάτων στα ρούχα του, χαλαρώνει και πειραματίζεται! 

Ας δούμε μαζί τα κυριότερα trends των μεγάλων οίκων μόδας (Prada, Dries van notte, Valentino, givancy κ.α) που πρότειναν για την άνοιξη του 2017 στους άντρες.

ΡΟΖ!!

Σε bomber jackets, t-shirt, παντελόνια και πλεκτά, το ροζ-σομόν κάνει την εμφάνιση του και κατά την ταπεινή μου γνώμη, αναδεικνύει την ομορφιά του μεσογειακού μελαχρινού άντρα!

Ρετρό jacket 

Όσο κι αν προχωράμε μπροστά η μόδα έχει αποδείξει ότι αγαπά να γυρνάει το βλέμμα της προς τα πίσω! Ρετρό jackets που θυμίζουν 50’s και 60’s εμφανίστηκαν στις συλλογές των Prada, Dries van Noten και Valentino.

Επιβεβαιώνοντας πως η αδυναμία σε οτιδήποτε παλιό, συνεχώς δυναμώνει.

Το “Καλοκαιρινό” πουκάμισο! 

Κοντομάνικο, φαρδύ, πολύχρωμο. Με έντονα μοτίβα από φτερά, ήλιους, τροπικά λουλούδια και με την τσέπη σπάνια να απουσιάζει. Αυτά τα πουκάμισα είναι το must του καλοκαιριού και η αλήθεια είναι ότι έχω δει αρκετούς να τα “τιμούν” το καλοκαίρι! 

POLO 

Το σπορ κι πάντα κλασικό μπλουζάκι τύπου “polo”, με κουμπιά η χωρίς, βαμβακερό η με κασμίρ είναι ίσως η πιο σταθερή αξία και το “πασπαρτού” κομμάτι μιας ανδρικής γκαρνταρόμπας! Με τζιν η υφασμάτινο παντελόνι, μπορεί να είναι μια πολύ κομψή λύση από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα “εύκολα” παπούτσια! 

Παντόφλες και σανδάλια δίνουν δυναμικό παρόν και για τον άντρα φέτος! Δεν ξέρω κατά ποσό ο Έλληνας είναι διατεθειμένος να βγάλει το αθλητικό παπούτσι από πάνω του πάντως η μόδα προτείνει άνεση και ανοιχτά παπούτσια ακόμα και σε βραδινές εμφανίσεις! 

Μήπως ήρθε το τέλος “εποχής” για τα στενά παντελόνια; ενώ για χρόνια τα “chino” ήταν σχεδόν μονόδρομος στην επιλογή παντελονιού για τους περισσότερους, οι πιέτες επιστρέφουν, οι γραμμές “χαλαρώνουν” και φαίνεται πως η άνεση κερδίζει έδαφος…

ΠΑΣΤΕΛ

Ροζ, παστέλ χρωματισμοί σε πουκάμισα και παντελόνια, ακόμα και loafers είναι οι πιο έντονες τάσεις! Φυστικί, σομόν, λιλά, γαλάζιο, και απαλό κίτρινο δίνουν περιθώριο για πειραματισμούς και μια καλοκαιρινή νότα ακόμα και στα πλεκτά. 

Ιδέες αρκετές, η άνοιξη ήδη παρούσα… οι επιλογές δικές σας! 

Σε κάθε περίπτωση ας θυμόμαστε πως καλοντυμένος είναι ένας άντρας όχι όταν ακολουθεί τις τάσεις της μόδας αλλά όταν καταφέρνει να τις χρησιμοποιήσει με τρόπο που να υποστηρίζουν το δικό του στυλ και τη δική του προσωπικότητα! 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments